Yatırım fonları almaya devam ediyor
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yatırım fonları almaya devam ediyor
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yatırım fonlarının alması çokta hayırlı birşey değil bence. Hisseyi yavaşlatıyorlar
Benim geçmişte fonların mal aldığı hisseleri alma tecrübem yok..olumlu mu olumsuz mu etkiler bilemiyorum..ama mantık olarak baktığımızda fonların alımı tedavüldeki lotlari azaltıyor buda hissenin hafifleyip agresif hareketler yapmasına neden olur..ayrıca fonlar hisseyi uzun vadeli alır..kumbara misali biriktirir...buda tradeci ve günlüklukculerin tahtada yok olmasını sağlar...hisseye istikrarlı çıkış gelir..
Bizim teknosada gorduklerimizi bu fonlar da görmüş görünüyor...şahsen ben onların almalarına seviniyorum..Fon alışı aynı zamanda teknosanin güven veren,istikrarlı ve sağlam çıkacağını işaret ediyor..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bu gün de iştahlı giriş yaptık..bakalım nasibimizde neler olacak...artık şu 14,40 direncini yukarı kırarsak bize ta 17-20 lere kadar giden çok güzel bir yol açılmış olacak...umuyorum ki bilançolardan önce oralarda oluruz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri