Sayfa 263/582 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 4655 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

  1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    İkinci çeyrek ani fiyat artışı ve hızlı geri çekilme sistemin yapısına zarar verdi. Mesela 900 dolardan mal yazılmış, sonra mecbur almış, 1000 ton mal 900 bin dolar Şuan bekliyor, sisteme giremiyor. Fiyat yukarı doğru ilerledikçe bu 900 bin dolar hareket edecek. Alınacak tekrar satılacak. Bunun dışında majör bir sorun yok. Fiyatlar artıyor, muhtemelen biraz daha artacak ve son üç ay daha iyi hareketler olacak. Vergi konusu karışık ama Şuan net 12 milyar var, üç ve dört ile en kötü 10 daha gelir. İyimser şekli 12 gelmesi. Dolar çok oynamazsa vergi gelmez. Düşük seyir eden cevher fayda sağlayabilir. Bu hali ile net 6 lira veya 6,5 lira favori görülebilir. Bu sene enflasyona ve kura ezdirmemeli.
    Sezgin Abi. Çok teşekkür ederim.

  2. #2098
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Yaş
    51
    Gönderi
    11,163
    Çok uzun sürmemeli gitmesi..

    Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

  3. Sezgin abi memur olarak 12 yil gecti en azindan sigorta primi dolana kadar calisip yas icin emekliligi beklemek istiyorum.Yani ortalama 10 12 yil kadar sigortali calisma dusuncesi var. Isdemir portfoyumun yuzde 50si...Acikcasi lot hedefim yok ama bugun min kac lot onumuzdeki 10 yil icin hayat kurtarir ?Eregli hic almiyorum hayat tecrubelerinden istifade etmek mutlu ediyor.Katkilarin icin de tesekkur ederim.

  4. Az önceki mesajımda hesaplama hatası yapmışım. Günlük 270 lirayla geçinen biri için gün başına 100 lot isdemir yeterli. Bu da yılda 36500 lot isdemir yapar. Günlük gideri hesaplarken içine bütün masrafları koymak gerek.

  5.  Alıntı Originally Posted by bilal8890 Yazıyı Oku
    Sezgin abi memur olarak 12 yil gecti en azindan sigorta primi dolana kadar calisip yas icin emekliligi beklemek istiyorum.Yani ortalama 10 12 yil kadar sigortali calisma dusuncesi var. Isdemir portfoyumun yuzde 50si...Acikcasi lot hedefim yok ama bugun min kac lot onumuzdeki 10 yil icin hayat kurtarir ?Eregli hic almiyorum hayat tecrubelerinden istifade etmek mutlu ediyor.Katkilarin icin de tesekkur ederim.
    25 bin lot isdemir çok fayda sağlar ama bir vesile ile 5-6 yıl bu lotu tutan çok rahat 50 bin lotu temettü ile görür. Aşırı özgürlük İçin 50 bin lot. Miras bırakmak isteyen 100 bin lotu göze almalı. Ama isdemir temettü ile lot artışı sağlayan en iyi firma.

  6. https://www.youtube.com/watch?v=6evXyG7AW0Q
    Ereğli Demir Çelik Temel Analizi

  7. Mantık aklıma yattı. Günlük 100 eregl emekli edecek seviyeye getirir adamı.

    Oradan temettü geldikçe de büyüme hisselerine ya da fonlara atıp sene sonu bozdurup alternatif hisseler almak mantıklı. ( froto isyat ttrak gibi )

  8. Cok Tesekkur ederim

     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    25 bin lot isdemir çok fayda sağlar ama bir vesile ile 5-6 yıl bu lotu tutan çok rahat 50 bin lotu temettü ile görür. Aşırı özgürlük İçin 50 bin lot. Miras bırakmak isteyen 100 bin lotu göze almalı. Ama isdemir temettü ile lot artışı sağlayan en iyi firma.

Sayfa 263/582 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •