Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8185 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Forum o kadar gayriciddi olmuş ki ; Örneğin , odea her ay 2 adet sinema bileti gönderiyordu. Ay içinde en az bir defada 2000 tl. üzeri eft veya havale yapan bileti alıyordu. 2 aydır bilet gelmiyor, bir kişi bile bunu fark ederek yazmıyor.
    neymiş, sadece oranla bu forum çökermiş. Züğürt tesellisi gibi. Çökerse çöker. Yüze yakın geyik topiği var hisse.net te. Patates nasıl soyulurdan , araba modifiyesine kadar, gidin oralara takılın oran paylaşmayacaksanız burada işiniz nedir ?

Yok ya ben kime laf anlatıyorum ki , okuma - yazma , sinirini bozma diyerek by by ...

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Forum o kadar gayriciddi olmuş ki ; Örneğin , odea her ay 2 adet sinema bileti gönderiyordu. Ay içinde en az bir defada 2000 tl. üzeri eft veya havale yapan bileti alıyordu. 2 aydır bilet gelmiyor, bir kişi bile bunu fark ederek yazmıyor.
    neymiş, sadece oranla bu forum çökermiş. Züğürt tesellisi gibi. Çökerse çöker. Yüze yakın geyik topiği var hisse.net te. Patates nasıl soyulurdan , araba modifiyesine kadar, gidin oralara takılın oran paylaşmayacaksanız burada işiniz nedir ?

Yok ya ben kime laf anlatıyorum ki , okuma - yazma , sinirini bozma diyerek by by ...
    Bana istisnasiz gonderdiiyorlar.ama kullanamayinca bağış yaptım

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Forum o kadar gayriciddi olmuş ki ; Örneğin , odea her ay 2 adet sinema bileti gönderiyordu. Ay içinde en az bir defada 2000 tl. üzeri eft veya havale yapan bileti alıyordu. 2 aydır bilet gelmiyor, bir kişi bile bunu fark ederek yazmıyor.

Dolarin ani çıkışı herkesi strese soktu biraz.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    neymiş, sadece oranla bu forum çökermiş.
    Bildiğim kadarıyla 2000 TL olan limit 3000'e çıkarıldı, bu durumu sms ile bilgilendirmişlerdi.

5.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla 2000 TL olan limit 3000'e çıkarıldı, bu durumu sms ile bilgilendirmişlerdi.
    Odeabank'ın web sitesindeki açıklaması aşağıda.

Kampanyadan faydalanabilmek için, ay boyunca Odeabank'taki gün sonu varlık büyüklüğünün en az 10.000 TL olması ve tek seferde 2.000 TL işlem yapılması gerekmektedir. Para yatırma, para çekme, EFT/havale, fatura ödeme, kart borcu ödeme, döviz alım, döviz satım, yatırım fonu alım, yatırım fonu satım, Oksijen Hesap'a bağlı banka kartı ile alışveriş işlemleri dahil edilmektedir.

Bana bu ay biletler geldi ,şartları önceki aylara göre zorlaştırıyorlar gördüğüm kadarıyla.Mudi sayısındaki artış sinema giderlerini ciddi boyutta arttırdı sanırım ki şartları değiştiriyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Odeabank'ın web sitesindeki açıklaması aşağıda.

Kampanyadan faydalanabilmek için, ay boyunca Odeabank'taki gün sonu varlık büyüklüğünün en az 10.000 TL olması ve tek seferde 2.000 TL işlem yapılması gerekmektedir. Para yatırma, para çekme, EFT/havale, fatura ödeme, kart borcu ödeme, döviz alım, döviz satım, yatırım fonu alım, yatırım fonu satım, Oksijen Hesap'a bağlı banka kartı ile alışveriş işlemleri dahil edilmektedir.

Bana bu ay biletler geldi ,şartları önceki aylara göre zorlaştırıyorlar gördüğüm kadarıyla.Mudi sayısındaki artış sinema giderlerini ciddi boyutta arttırdı sanırım ki şartları değiştiriyorlar.
    Doğrudur, ben yanlış hatırlıyormuşum. 18 Mayıs'da gelen sms'de işlem limitinin 3000'den 2000'e düşürüldüğü belirtilmiş.

Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Doğrudur, ben yanlış hatırlıyormuşum. 18 Mayıs'da gelen sms'de işlem limitinin 3000'den 2000'e düşürüldüğü belirtilmiş.
    Sinema biletlerine patlamış mısır dahil, unutmayınız.
    Son düzenleme : elma; 07-07-2017 saat: 22:52.

Seans sinirlamasi yaparsiniz saat 12:00 seansi sali gunu yada persembe gece 21:00 seans ta gecerli-
    vizyon film haric 6ci hafta daki filmlerde kullanin ve cebinizden 2 cola 1 misir satinalmak zorunlu dersiniz...............

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •