Sayfa 57/300 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon
Arama sonucu : 2393 madde; 449 - 456 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    0,6 yı gördü rahatladı. 0,59 a düşerse bence daha da düşer. Ama öyle kritik noktaki burayı zıplama olarak kullanmayan speğin anasının Antony Quinn (Aq) ile tanışmasını sağlamak lazım. Lucifer bence 0,6 altını bekleme beklersen oraya düşerse de girme zira oraya düşerse süründürür. Ama düşmezse çıkış çok yakın. YTD
    Borsa benim icin = beklenti abi grafikte evet haklisin ama bu grupta grafikler genelde yaniliyor piyasada ki nabzi tutmak daha onemli ki Katar mevzusu dallanip budaklanacak tohum yasasi kapsami genisletilecek. Evet dogru soyluyorsun 0,59 dip gibi ama sadece gibi bende duzenli buraya atiyorum oltami hatta bugun ilkkez 0,60 a bile yazdim ama gelmedi henuz belki aksama kadar gelir belki gelmez bekleyecegim = beklenti

Dip calisirda duserse ve benim beklentimin altinada duserse ki insallah oyle bir sey olmaz insallah tan haric herkes kazanir ben 0,43 e kadar pozisyonladim kendimi.
    Bakalim gorelim hepimiz burdayiz nasilsa herkese bol kazanclar

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sabirla her gun !

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Sayın Luzifer;
    Dekontunuzu asın konusunda sôylediğim sozden vazgeçiyorum gerek yok böyle bir şeye.lot miktarınız çok düşük bundan dolayı daha önce kazandığınızı söylediğiniz işlemlere inanıyorum

Sorun şu ki bizim elimizde öyle 10-20 bin lot yok.Benim elimde 1 milyon lotu aşkı egeli hissesi var bizim sitemimiz ondan.

Dolayısı ile bizi kandıran ve buna çanak tutan yetkililere ve şirket sahiplerine sövüp saymamız bundan

4.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Sayın Luzifer;
    Dekontunuzu asın konusunda sôylediğim sozden vazgeçiyorum gerek yok böyle bir şeye.lot miktarınız çok düşük bundan dolayı daha önce kazandığınızı söylediğiniz işlemlere inanıyorum

Sorun şu ki bizim elimizde öyle 10-20 bin lot yok.Benim elimde 1 milyon lotu aşkı egeli hissesi var bizim sitemimiz ondan.

Dolayısı ile bizi kandıran ve buna çanak tutan yetkililere ve şirket sahiplerine sövüp saymamız bundan
    Sayın hocam,
    Ben bir önceki işlemlerimde de hep kendi bütçeme göre işlem yaptım. geçen sene hissenin yükşeliş zamanında 128 bin lot hissemi satarak çıktım,o 128 bin lotu nerden baksanız 6 7 ay içerisinde topladım. Ben burda gerçekten kimseye laf sokmuyorum kimseyede küfür etmiyorum ama biri çıkıp bana sahtekar düzenbaz derse olmaz. Lafım sana değil o kendini - onlar kendilerinibiliyor. BEnce yine toplama zamanı vaktimde var bir öncekinden fazla paramda. Kızmaya gücenmeye gerekte yok.Herkes kendi evine gidiyor kendi çorbasını içiyor ben düşükten almadıktan sonra zaten kazanamam KENDIMCE. sizin kadar param olmaya bilir. Tek başıma bir bütçe yönetiyorum. alımlarımı her gün buraya ekleyeceğim. en son sattığımda da o kendini bilmeze kar hesaplattıracağım. %lik bazda ama benim sizin kadar param yok.
    Teşekkürler.

5. Oturan öküz hareketlendi bakalım..

1 mil.lot alış olmuş 672 bin lot satış.

Spek sana yakışıyor mu? Adam gibi yap hareketini, ne geri geliyorsun?
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

3-4 aydır hep kademeye oynuyorlar. Çok pardon ama ...... çıkarttılar.

Ani iniş çıkış ile bir çok kişiye satış fırsatı bile vermiyorlar. Olan hisse çıkıyor diye hisseye zıplayan, bilmeyen yatırımcıya oluyor.

Sayfa 57/300 İlkİlk ... 747555657585967107157 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •