Sayfa 461/993 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Ülkenin durumu burada da gözüküyor. Tartışmayı bilmiyoruz. Karşınızdaki insanla yolda karşılaştığınızda birbirinizi tanıdığınızda bu yazdıklarınızdan pişman olabilirsiniz. Burada genel olarak iyi insanlar var birbirimizi kırmadan dökmeden tartışalım uyaralım. Hocam gözümden kaçan imla hatası olmuş mu?

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O düşündüğünüz değil, muameleci kelimesi takipçi demek.
    Sn.Mudurum, ben bu muameleci kelimesini iyi anlayamadim, mumkunse biraz acsaniz..

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sn.Mudurum, ben bu muameleci kelimesini iyi anlayamadim, mumkunse biraz acsaniz..
    Abi masaj salonunda ki farklı, randevu evinde farklı, siyasette farklı. Bunların tek ortak noktası ağızları.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ülkenin durumu burada da gözüküyor. Tartışmayı bilmiyoruz. Karşınızdaki insanla yolda karşılaştığınızda birbirinizi tanıdığınızda bu yazdıklarınızdan pişman olabilirsiniz. Burada genel olarak iyi insanlar var birbirimizi kırmadan dökmeden tartışalım uyaralım. Hocam gözümden kaçan imla hatası olmuş mu?
    ayasofya yeri geldi burada şahıslar sabah 4'e kadar tartıştı, kimse bir şey demedi
    bazen kişisel oldu bazen de arızalı konu, beğenmiyorsan okumazsın veya kişileri engellersin
    3 günlük adam gelmiş bir de ayar vermeye çalışıyor, kendisine giren çıkan neyse..?
    geçen gün bir mesajımda 'hizmet te neymiş' diye sormuşum, bir üye üşenmemiş hizmet de yazılır demiş
    de halini mi bitişik yazacaktım dedim başta, yok değil sadece d yerine t harfi koymuşum, teşekkür ettim..

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O düşündüğünüz değil, muameleci kelimesi takipçi demek.
    Hadi ya. Ben fesat adamım aklım hep orada o yüzden.

Dolar topiği diye girdim, kendimi Türk Dili ve Edebiyatı sınavında buldum.
    Umarım yazım hatası yapıp sınıfta kalmamışımdır.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Dünyada en düşük enflasyon Türkiye’de

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...iyede-7419766/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Rüşvetçi 4 bakanı ve Ensar Vakfı'nda 45 çocuğa tecavüz olayı için ''Bir kereden bi şey olmaz'' diyen Aile Bakanı'nı korurken de benzer pozu veren AKP'li vekiller, bu kez ''Her haltı yiyelim ama kimse duymasın'' yasası için kamera karşısındaydı...

http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=408374
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 461/993 İlkİlk ... 361411451459460461462463471511561961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •