Originally Posted by
KIZILDAG
Eyt de kademe yapacak. Yaşa takılanları yine yaşa göre 1-2 sene geri çekecek. Muhtemelen 2 sene veya çok yakın olanları 3 sene. Şöyle diyebilir. Şuan 53 yaşını bekleyeni 2023 için 3 yıl geri çektim der, 2024 yılında takılanı 2 yıl geri çektim. 2025 yılında takılan varsa 1 yıl geri çektim der. Zaten 2029 yılında 1999 yılında yaşa takılanlar mevzusu olmayacak. 2029 yılında 30 yılı geçtiği için mevzu kapanacak. Yukarıdaki örnek 2 olmaz 4 olur, 3 olmaz 2 olur, ama buna yakın bir örnek olacak. Keza tam tekmil 99 öncesi 25 yılı dolanı emekli edecek olsa bunu çoktan açıklamış olurdu. Eyt siz seçim işine bakıyor. Eyt olmadan seçimler nasıl geçer. Sonra oradaki ankete orana göre eyt nin derecesi netleşecektir. Benim tahminim.
Bence yaş sorunu ortadan kalkacak, 9000 gün pirimi olanalrı hemen 8500-9000 arası olanı nisan-maytıs gibi, 8000-8500 gibi olanı temmuz gibi vs.. bu saatten sonra yaş sınırını kaldırmak zorundalar.Yaşı açıklayamazlar..EYT lilerin büyük bölümü ise ak partili....yapmazlar...Aslında bir duyumum var ama 50 isdmr verene söylerim....
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri