Sayfa 41/252 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
Arama sonucu : 2010 madde; 321 - 328 arası.

Konu: ODAS - Odaş Elektrik

1. Böyle zırt pırt sinirleniyorsan git buzun üstüne otur ferahlarsın....

Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Hisse taban oldu dün taban yakın prim kaybına uğramış 1 tane yazınız yok forumda bence sizde odaş hissesi de yok bana ruh hastası yazıyorsun asıl ruh hastası sensin diğer arkadaş var bana trade etme diye akıl veriyor ben ona sinirlendim sen niye araya giriyorsun he..
    Kedisini üstad zannedenler bana forumda akıl vermeye kalkmasın cevabını alır.Ayırca dün yazmıştım bugün odaş seansı yatayda kapatsın benim için yeterlidir.

Alıntı Originally Posted by tsbilgen Yazıyı Oku
    Bennim hisse adetimle ne alakası var konunun buraya insanlar bir duyumu fikri öngörüsü olan var mı diye bakıyor veya kendisinde varsa paylaşım yapıyor senin gereksiz gereksiz afra tafraların için değil.

Sinirleniyorsan çek git arkadaş.

Ayrıca ön yargın için yazıyorum burada faydalı olabilecek net bir bilgim ve fikrim olmadığı için üye giriş yapmadan 4.83 den beri takip ediyordum.

Foruma üyelik olarak da senden çok çok eski olduğum kesindir.

İlla gereksiz gereksiz yorum mu yapalım...
    ben yazacaklarımı yazdım. hadi yazın odaş hissesi ile ilgili düşüncelerinizi gerçi hisse yok ki ne yazacaksınız foruma.

4. https://prnt.sc/cZ3SrwQiN-3a

Bugün aracı kurum dağılımı son iki güne göre lehimize dönmüş görünüyor.

Takas bilgisinde de tahta sahiplerinin lotlarını koruduğu gözüküyor .t+2 ye göre

Ayrıca benim sahip olduğum bilgilere göre 3. çeyrek karı iyi gelecek ama asıl beklenti 4. çeyrek karı daha iyi gelecek

Bi ara maden sahası ruhsatı almış ile ilgili bir bilgi görmüştüm ama devamına rast gelmedim

Herkese bol kazançlar dilerim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    https://prnt.sc/cZ3SrwQiN-3a

Bugün aracı kurum dağılımı son iki güne göre lehimize dönmüş görünüyor.

Takas bilgisinde de tahta sahiplerinin lotlarını koruduğu gözüküyor .t+2 ye göre

Ayrıca benim sahip olduğum bilgilere göre 3. çeyrek karı iyi gelecek ama asıl beklenti 4. çeyrek karı daha iyi gelecek

Bi ara maden sahası ruhsatı almış ile ilgili bir bilgi görmüştüm ama devamına rast gelmedim

Herkese bol kazançlar dilerim
    bugün kü takas mı....
    boa alınca gidiyor....bugün kü takas sa boa çok fazla almamış gibi....

6. Evet bugünkü paylaştığım saat itibari ile bofa dün en son ekran başındayken 18 milyon lot satıştaydı bunlar açığa satışmı stoktan mı sorusu önemli bence açığa sattıysa mutlaka alıma geri dönecektir.

7.  Alıntı Originally Posted by tsbilgen Yazıyı Oku
    Evet bugünkü paylaştığım saat itibari ile bofa dün en son ekran başındayken 18 milyon lot satıştaydı bunlar açığa satışmı stoktan mı sorusu önemli bence açığa sattıysa mutlaka alıma geri dönecektir.
    Keza şu an 5 milyonunu geri almış gözüküyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    Keza şu an 5 milyonunu geri almış gözüküyor
    alınca, hemen bir kaç kademe çıkıyor....

Sayfa 41/252 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •