Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Çöp doların çöküşü yakın görüyorum. inşallah göreceğiz ölmeden.. evde donun içine dolar saklayanlar ne yapacak göreceğiz. çöp stokcularını merak ediyorum sadece.. başka birşey değil. la donunu tutarak yürüseler bi başka bişe istemiyorum.. bu kadar dolar dan abat olanları gördükçe 8 sonrası deliriyorum..

2.  Alıntı Originally Posted by Bailing Yazıyı Oku
    Çöp doların çöküşü yakın görüyorum. inşallah göreceğiz ölmeden.. evde donun içine dolar saklayanlar ne yapacak göreceğiz. çöp stokcularını merak ediyorum sadece.. başka birşey değil. la donunu tutarak yürüseler bi başka bişe istemiyorum.. bu kadar dolar dan abat olanları gördükçe 8 sonrası deliriyorum..
    Biri bu arkadaşımıza gerçekleri anlatsın. Yanlış bilgi adamı paradan eder.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    kapalıçarşıya gitse geri zekalılar niye 18.70'e niye dolar alıyorsunuz, daha ucuzu var diyecek..

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Dolarınn çöp oldugunu yakında değerli madenler vs de göreceksiniz.

Değerli madenler ve petrol karşılığında dolar kabul edilmediğinde coplerle dayı camları silersiniz.

ABD heryere savaş açsa sonuca ulaşamaz dolar coptur.

Suudi petrolü başka parayla sattığı an dayı kim neyi ne fiyatta alacak karışacak

Gece yarısına 1 dakika..

Alıntı Originally Posted by Bailing Yazıyı Oku
    Dolarınn çöp oldugunu yakında değerli madenler vs de göreceksiniz.

Değerli madenler ve petrol karşılığında dolar kabul edilmediğinde coplerle dayı camları silersiniz.

ABD heryere savaş açsa sonuca ulaşamaz dolar coptur.

Suudi petrolü başka parayla sattığı an dayı kim neyi ne fiyatta alacak karışacak

Gece yarısına 1 dakika..
    on yıllardır satamıyor bu suudiler petrolu başka para birimiyle satsalar ya, 40 yıldır aynı terrane..

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    on yıllardır satamıyor bu suudiler petrolu başka para birimiyle satsalar ya, 40 yıldır aynı terrane..

Hangi 40 yıl 70 sene evvel Getty 60 yıllığına petrol sahalarını bağlamış, gerzeğin birinin laflarına bakmayın...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Araplar Allah'tan götlerine don geymezler, yoksa donlarına kadar Ameriganyalı tosbagalara bağımlı olurlardı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Araplar Allah'tan götlerine don geymezler, yoksa donlarına kadar Ameriganyalı tosbagalara bağımlı olurlardı.
    o yüzden demek bağımlı olmamak için taşa silmek

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •