Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Yanlış. Demirbank batmadı batırıldı. O durumla şimdiki durumlarında zerre alakası yok. O zaman olan kanunlar yok şu an. Misal o zaman EGEBANK battı Demirel ailesine mesela GOLTS birşey olmadı. Sen şimdi batır bakalım AKBNK ı bu kanunlar ile denemesi bedava ne oluyor görürsün.Türkçesi mümkünatı yok.Tam bilmediğiniz konulara girip insanları yanıltmayın.
Bu topicte neden sürekli tam hakim olunmayan konular ısrarla dile getiriliyor ben hiç anlamıyorum.
Anlamıyorsanız o zaman satın güvenli liman ülkelere gidin.Kimse kimseye zorla hisse taşıtmıyor.Bak endeks olmuş tarihi zirve.
Bu konuşmaları özelinizden yapabilirsiniz. Ama yok olmaz o zaman amaçladığınız etki oluşmaz çünkü.
Yanlış anlaşılmasın, ben şimdiki Akbank ile kıyaslamadım, şu anda batabilecek banka ismi de vermedim zamanında ne bankalar battı, eğer piyasada farklı 2 kur oluşursa dikkat edin dedim.
Ayrıca batmayacak banka yoktur hele bir ismi çıksın mudilerin hepsi mevduatlarını aynı zamanda çekmeye kalksın her banka batar, bankacılık önce güven ile yürür.
Sağlıcakla kalın.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
''Yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür. Gerçeklerle ilgisi yoktur''
''Tek gerçek BeşiktAŞK''
Yer İmleri