Toledo Solar provides rooftop systems directly to Tier 1 American installers today and is developing semi-transparent solar windows, shingles, skylights, sunroofs, greenhouses, and farm canopies for tomorrow. We are dedicated to helping the U.S. and countries around the world achieve energy independence, resilience and self-sufficiency in an ethical way.
Toledo Solar is the newest American solar manufacturer. Our patented processes for CdTe thin film technology produce more power and delivers a faster energy payback than competing solar technologies. Our products are 100% made in the U.S.A. and power more per day than Si modules. When it comes to our unique CdTe PV frameless all glass construction, we offer 100% lifetime warranty against cell cracking. Therefore, Toledo Solar offers the fastest payback period in the PV industry.
Toledo Solar, bugün doğrudan Tier 1 Amerikalı kurulumculara çatı sistemleri sağlıyor ve yarı saydam güneş pencereleri, kiremitler, çatı pencereleri, açılır tavanlar, seralar ve çiftlik kanopileri geliştiriyor. ABD'ye ve dünyanın dört bir yanındaki ülkelere etik bir şekilde enerji bağımsızlığı, esneklik ve kendi kendine yeterlilik kazanmalarına yardımcı olmaya kendimizi adadık.
Toledo Solar, en yeni Amerikan güneş enerjisi üreticisidir. CdTe ince film teknolojisi için patentli süreçlerimiz, rakip güneş teknolojilerinden daha fazla güç üretir ve daha hızlı bir enerji geri dönüşü sağlar. Ürünlerimiz %100 A.B.D.'de üretilmiştir ve Si modüllerinden günde daha fazla güç sağlar. Benzersiz CdTe PV tamamen cam konstrüksiyonumuz söz konusu olduğunda, hücre çatlamasına karşı %100 ömür boyu garanti sunuyoruz. Bu nedenle Toledo Solar, PV endüstrisinde en hızlı geri ödeme süresini sunar.
arkadaşlar linkini paylaştığım şirketin sitesinden bir yazıyı burada çeviri aracılığı ile paylaştım..ürettiği ürünler çok güzel....yarı saydam diyor...bir çok yerde kullanılabiliyor...bu keko halimle bana ingilizce öğrettireceksiniz arkadaşlar...
aramızda ingilizce bilen yok mu ?? şöyle şirket hakkında sitesinden bize güzel bilgiler paylaşsa...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri