Sayfa 541/781 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon
Arama sonucu : 6247 madde; 4,321 - 4,328 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

  1.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    THYAO yetkilisi Lufthansa’nın yıllık kar rekorunu geçeceğiz demişti. Bu rakam 2,5 milyar Euroydu. Euro yıl sonu en azından 20 TL olsa Thyo en düşük 50 milyar TL gibi bir karla kapatması beklenir. Bu sizce müthiş bir rakam mı yoksa normal mı?
    şirketin piyasa değeri 135 milyar tl olup 1 yılda 50milyar tl kar getiren başka şirket varmı.kapsamlı gelirleri hesaba dahil etmedik.

  2.  Alıntı Originally Posted by antepli Yazıyı Oku
    şirketin piyasa değeri 135 milyar tl olup 1 yılda 50milyar tl kar getiren başka şirket varmı.kapsamlı gelirleri hesaba dahil etmedik.
    İşte benim de öngörüm böyle. Bu karlılık devam ederse hisse fiyatının 12$ hedefine yolculuğu başlar demektir. YTD

  3. #4323
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
     Alıntı Originally Posted by PARDUS Yazıyı Oku
    Hocam teşekkürler, ama önce bilançoyu görseydik
    Önden yüklemeli tesekkür diyelim o zaman
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

  4. Önerilen ulaşım hisselerinde sürekli Pegasus u THY na tercih eden yatırım uzmanlarına bazen hayret ediyorum. Bu yorumları pörtföylerinde pegasus olduğu içinmi bu tercihi yapıyorlar diye insan bazen merak ediyor..

  5.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Önerilen ulaşım hisselerinde sürekli Pegasus u THY na tercih eden yatırım uzmanlarına bazen hayret ediyorum. Bu yorumları pörtföylerinde pegasus olduğu içinmi bu tercihi yapıyorlar diye insan bazen merak ediyor..
    pegasus önerisinin altında 2024 yılında yıllıkta 15 milyar kar öngörüldüğü içindir, 15 milyarın anlamı hbk olarak 150 tl anlamına geliyor. 6 tl ile fiyatlarsanız 900 tl çıkar.
    thy de 2024 50 milyara devam etse bile hbk 35 demektir, 35 X6 dersek 210 tl. çıkar,

  6. pegasusun piyasa değeri 33 milyar tl olup thy nin piyasa değeri 136 milyar tl dir.thy nin pd/dd i 1 olup pegasus ise 4.7 dir.yani pegasus thy den 5 kat fazlaya satılıyor özkaynaklarına göre.pegasusa piyasa daha fazla önem atfediyor.halbuki thy sektörün lideri.

    bilanço gelince durum netleşir.ben pegasusdan çok parlak bilanço beklemiyorum.pegasusda iç hatlar ağırlıklı.halbuki iç hatlar para kazandırmıyor.şöyle bir örnek vereyim.iç hatlarda 160 kişilik bir uçak bir seferde 160 bin tl ciro yapar.halbuki bu ciroyu güney kore seul e giden bir tek yolcu yapabiliyor.zira seul tek yön busines bilet 163 bin tl dir.seule günde 2 uçak kalkıyor ve ekonomi dahi 44 bin tl olup boş yer bulmak zor.uçaklar ise geniş gövde 350 kişilik.pegasusda geniş gövde uçak olduğunu sanmıyorum.thy de ise 100 civarı var.neyi karşılaştıracağız.

    thy bilançosunun hakkıyla yükseliyor.pegasus ise sığ olduğu için birazda spekülatif olabilir.thy nin tek dezavantajı kamu hissesi olması olabilir.

  7. #4327
    BofA bugün SASA EKGYO SAHOL alıp THYAO TUPRS TTKOM satıyor,

  8. Orta Asya borsalarında ılımlı ve güzel hava var gibi görünüyor. Bugün bizdede güzel şeyler olmasını bekliyorum. Çünkü bilanço fiyatlamalari hisseler üzerinde devam ediyor. Eski zirvesi olan dolar bazlı grafiginde 5,15 doları geçmiş görünüyor. Yeni zirveler deneyebilir benim görüşüm

    Bakalım nasıl olacak.
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

Sayfa 541/781 İlkİlk ... 41441491531539540541542543551591641 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •