Uzun süredir bekliyorum sessiz sedasız. İlk tavan hayırlı olsun. Söz edilen değerlere ulaşırsa emekli ikramiyesi olacak benim için
Uzun süredir bekliyorum sessiz sedasız. İlk tavan hayırlı olsun. Söz edilen değerlere ulaşırsa emekli ikramiyesi olacak benim için
Hayirli olsun bu hareket hepimize… umarım bu sefer devamı gelir hedefe hızlıca ulaşırız zira çok gereksiz bekletti…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Salına salına indiriyorlar. Taban yaparsa şaşırtmayacak.
noldu belediye meclisndeki imar komisyonundan haber cikmadi...red etmeye bile acizler yaa
İstediği kadar oyalasın.geçen sene 30 dolar tarla bu yıl 12 dolar arsa .imar değişikliği olmuş .fiyatta indirim yapmış belkide son 1 yılda Türkiye'de ucuzlayan tek şey.
Yarın öbür gün kat karşılığı görüşüyoruz veya satıyoruz diye şirketten bir kap gelse görürüz o baskılamaya çalışanların halini.yinede karar herkesin kendine ait.kimseyi etkilemek istemem.kesinlikle kimse al sat tut veya yatırım tavsiyesi gibi algılamasın
şxxxxxxxz spek bize diyorki, yukardaN tavandan satın aşağıdan yine alırsınız...bu tahta böyle işte görüyorsunuz....sakın haa!!!!
Yer İmleri