Sayfa 528/718 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by LARİX Yazıyı Oku
    Evet , asıl sıkıntı zaten bu konuda..şirketi kynin sırtına yıkmışlar, %25 le şirket yönetiyorlar...Öyle bir durum olsun hayal edemiyeceğimiz rakamlara gider...
    saraya mı gitsek ne yapsak zaten saçmalık bu imtiyaz işi kardeşim hisse çoğunluk kimdeyse şirketi o yönetir o zaman ne manası var borsanın..başka ülkelerde var mı bu imtiyaz işi acaba..

2. neyse günlük harçlık alındı çok şükür hamd olsun biraz bedem kırıp yiyeceğim tahtaya sahip olun dostlar..

3. çagrıbey abimiz ne oldu kayboldu hisseleri kasaya kitliyor galiba ..

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    saraya mı gitsek ne yapsak zaten saçmalık bu imtiyaz işi kardeşim hisse çoğunluk kimdeyse şirketi o yönetir o zaman ne manası var borsanın..başka ülkelerde var mı bu imtiyaz işi acaba..
    Bunlar sermayeyi koruyorlar, zaten çıkarılırkende maksat ky yi söğüşlemekti...Bunlar sermeyeye dokunmaz, sarayın önünde kendimizi yaksakta fayda etmez...

Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma…Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma…

5.  Alıntı Originally Posted by LARİX Yazıyı Oku
    Bunlar sermayeyi koruyorlar, zaten çıkarılırkende maksat ky yi söğüşlemekti...Bunlar sermeyeye dokunmaz, sarayın önünde kendimizi yaksakta fayda etmez...
    aynen dostum katılıyorum ama inan bu imtiyaz işi çok saçma çogunluk kimde yönetim onda olmalı .ne güzel bizde yönetime gireriz belki..

Alıntı Originally Posted by LARİX Yazıyı Oku
    1 Yıllık ortalama 0,68 , 2 yıllık 78, 5 yıllık 0,66, 10 yıllık ort. 0,48 ...

0,66 ve 0,68 geride kaldı, 2 yıllı ort. olan 0,78 üzerinde 1 gün kapanış yapıp aşağı sarktı...öncelikle 0,78 üstü 3 gün

kapanışları takip etmeliyiz...0,83 ve 0,85 zorlu geçecek ...Buraları hacimli geçmemiz gerek...85 üstü 1,10 lara kadar yolu açık...

Ek 29043

Ek 29044
    Zamanı geldi ki böyle hasret kaldığımız teknik açılımlar tartışılıyor. Bugün de 80 lere doğru atacak gibi.
    Kuzu doğmadan yeryüzünde otu bitmezmiş.

7.  Alıntı Originally Posted by Atik Yazıyı Oku
    Zamanı geldi ki böyle hasret kaldığımız teknik açılımlar tartışılıyor. Bugün de 80 lere doğru atacak gibi.
    Kuzu doğmadan yeryüzünde otu bitmezmiş.
    teknik felan hikaye ya kaç kere 91 92 hop 64 e geldi e ne oldu teknik 85 geçinçe önü açık felan tek bir teknik var malı toplamışlarsa gider yada çok büyük bir haber gerisi hikaye teknik senin benim gibileri avlamak için bir oyundur..

8. Bişeyler olacak gibi78 79 bir anda çizdi badem kızdı galiba ..benim malları hüpletti kasadakiler hariç tabi ..alsın ki yürüsün verin adama biraz ki gitsin..

Sayfa 528/718 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •