An itibariyle ülke genel olarak 3 iş grubundan oluşuyor:
1. Kurye
2. Coin uzmanı
3. Siyasal iletişim uzmanı
1 ve 2'nin çok olması kendi içinde sorunlu. Ama 3.nün bu kadar fazla olması çok fena (ve yorucu).
An itibariyle ülke genel olarak 3 iş grubundan oluşuyor:
1. Kurye
2. Coin uzmanı
3. Siyasal iletişim uzmanı
1 ve 2'nin çok olması kendi içinde sorunlu. Ama 3.nün bu kadar fazla olması çok fena (ve yorucu).
@erefefik
ülkücü ne ülkücüsü bilmem ama menfaat ülkücüleri her yerde dolu...
islamcı ne islamcısı bilmem aynı şey onlar için de geçerli
kürtler zaten her daim hayal aleminde idiler ve bir türlü çıkamayacaklar
so ulusolcu mu ulusalcı mı belli olmadan belki de ayrışmadan dengeyi bulamayacak...
benim gözümde şaft kaydı ve düzelmesi pek mümkün görünmüyor ama yanlış ittifaklar oluşmakta... asıl merak ettiğim ise mesela Perinçek ile Bahçeli ittifakı gibi nasıl bir arada bulunabilmekteler ve taraftarları hala nasıl uyanmaz ...
evet sn 101 için trafik kurallarına uymayı kastetmiştim...![]()
yatağa yatıp ölüp gitmek ... insan gerçekten ölüp gitmek yerine hep yaşamak arzusuyla doludur... kendinizi iyi tahlil ediniz
bunlara yani mesleklere siyaset proflarını ( gerek hayat gerek akademik anlamda) ekleyelim mi...
Aywaaa...!
Notlarım arasında bir şey buldum....
30.03.2021 tarihli....
Senin bir yazın. Nerede yazmıştın? Bilmiyorum. Şimdi ne dersin?
Nomura, Credit Suisse AĞIR YARALI
Goldman HAFİF YARALI
Morgan Stanley, UBS BELİRSİZ
Bir de senin alkolog da 30.03.2021'dedemiş.Avrupa'da 3 banka batar, işte o zaman MALA GİRİŞ ZAMANI 10 YIL...!
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Çok yorgunum abi...yatağa yatıp ölüp gitmek ... insan gerçekten ölüp gitmek yerine hep yaşamak arzusuyla doludur... kendinizi iyi tahlil ediniz
@erefefik
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
selamlar:
saygı değer arkadaşım bu sanal alemmidir ne zıkkımın köküyse bunları takip etmekten vazgeç.
bunların insana hiç bir faydası olamadığı gibi zararı anlatmakla bitmez.
bu kardeşane bir tavsiyedir karar sizindir..
Allah gencinden versin ölüyorum desen kimsenin umrunda değildir.
bütün gün sanal alemde şu şunu demiş,
bu bunu demiş lüzumsuz ve gereksiz boş yazıları okumak insanda zamanla unutkanlık devamında Allah korusun hafıza kaybına sebep olur.
insanların çenesi bitmez.
Yer İmleri