Onemli Gunler Banner
Sayfa 97/178 İlkİlk ... 47879596979899107147 ... SonSon
Arama sonucu : 1420 madde; 769 - 776 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

  1.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Sayın Keko gesan da kaybetseniz burda telafi ediyorsunuz. Muhteşem hisse seçimleriniz var..
    Doğrudur dostum birbirlerini bir şekilde telafi ediyorlar..son iki aydır ancak 2_3 defadır birlikte çıktıklarını görüyorum..birlikte çıktıkları gün benim bayramım oluyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

  2. Bilancodan önce 17_20 aralıklarına geleceğini tahmin ediyordum..çok da temenni ediyordum..piyasa beni kırmadı...emeği geçenlere tşkler..

  3. Teknosada şu ana kadar tahmin ettiklerim gerçekleşti..kaldı bilanço karı (170_200 mil.kar bekliyordum) eğer bilanço da bu kadar gelirse ?? Ardından piyasanın yavaş yavaş teknosaya uyanmasını bekliyorum..enerji ,,BIST 30 ve gıda hisselerinin engamesinden sıyrılarak dikkat çekeceğini düşünüyorum..asıl göze hoş hareketleri o vakit sergilemesini bekliyorum...o vakit potansiyeli yüksektir sözümüz yerini bulabilir..sabır sabır sabır..

  4. 3 ay önce sinimi konuşuluyor
    18 i geçti

  5. Hey maaşallah herkese bol kazançlar.

  6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Teknosada şu ana kadar tahmin ettiklerim gerçekleşti..kaldı bilanço karı (170_200 mil.kar bekliyordum) eğer bilanço da bu kadar gelirse ?? Ardından piyasanın yavaş yavaş teknosaya uyanmasını bekliyorum..enerji ,,BIST 30 ve gıda hisselerinin engamesinden sıyrılarak dikkat çekeceğini düşünüyorum..asıl göze hoş hareketleri o vakit sergilemesini bekliyorum...o vakit potansiyeli yüksektir sözümüz yerini bulabilir..sabır sabır sabır..
    Tebrik ederim,aynen öyle oldu,şahsen bunun gercekleşeceğini yani bilançoyu bu fiyat seviyelerinde karşılayacağına pek ihtimal vermemiştim.İnşallah bilanço tahmininiz de tutar.

    Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  7. Hepimize hayırlı olsun.. Devamıda olsun insallah

  8. teknosa belki de kap atmıyor olabilir ama anlayanlar ve bilenler için en büyük kap ları bilançolarıdır...heyecan ile bilançosunu bekliyoruz...normalde mevsimsellik olarak en stabil bilançosu üçüncü çeyrek olması gerekirken ,ben bu bilançodan rekor ciro ve karlar bekliyorum...asıl büyük ciro ve karları da bu yılın son çeyreğinden bekliyorum...

    ama bir kaç gün içinde gelecek bilanço ile teknosa bünyesinde yaşadığı olumlu değişimi herkese gösterecektir...ektiği ağaçların artık meyve vermeye başladığını gösterecektir..
    Son düzenleme : keko; 27-10-2022 saat: 11:00.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 97/178 İlkİlk ... 47879596979899107147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •