Sayfa 197/1019 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    ben 6 dayım ...
    paranı harca.

(nerdeee)
    İnsan hep eksiklikere oryanta oluyor, Tanrı olmadıkça eksiklik bitmez.

Var olanın kıymetini bilmekte fayda var.

Bakarsın

"Alem bana sığar ben aleme sığmazam" noktasına gelinir.

Daha önce yazmıştım, her insan bu kainat benim için yaratıldı düşüncesine gelme hakkı ve imkanına sahip, ama bir şekilde o noktaya gelinemiyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Şayet olursa,dövizler turşu olur.
    Dövizin turşusu da yenmez ki...

YTD

Hadi turşu yapalım/mı.?

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir şey aradım bulamadım ama bu var.

https://technogezgin.com/ekonomik-gu...en-onemlidir/#

Pandemi çoğumuzun hayat görüşünü değiştirdi sanıyorum.(entübe olupta hayatta kalanlar daha iyi kavramıştır)
    Paran var yiyemiyorsun durumuna düştü insanlık.
    Para hem ihtiyaç hem de HİÇ.

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Pandemi çoğumuzun hayat görüşünü değiştirdi sanıyorum.(entübe olupta hayatta kalanlar daha iyi kavramıştır)
    Paran var yiyemiyorsun durumuna düştü insanlık.
    Para hem ihtiyaç hem de HİÇ.

YTD
    Para çoğu ihtiyaca merhem, pansuman. Çoğu problemden de paran var ise kurtulabiliyorsun.

Paradan daha değerli şey ise alınamıyor veriliyor, o zaman dertler sana değmiyor bence.

Bende bir numara yok, kelin ilacı olsa kendisine sürer ama bu işleri anlamayacak kadar da salak değilim. Formülü bilsem söylerim, belki onun için formülü elde edemiyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Para çoğu ihtiyaca merhem, pansuman. Çoğu problemden de paran var ise kurtulabiliyorsun.

Paradan daha değerli şey ise alınamıyor veriliyor, o zaman dertler sana değmiyor bence.
    Evet size katılmakla beraber....
    Önceki paylaşımda para mutluluk satın almaz deniyor.(ben 7 ci oarak ekledim))
    Ama şöylede yazanlar var,Para mutluluk satın alamaz ama üzüldüğünde otobüste ağlamaktansa taxi de ağlamanı sağlar deniyor.
    Ayrıca,Paran olup da mutlu olamıyorsan bu senin aptallığın diyende var.

6. Geçen Prof. Ali Esin Teke Tek programındaydı.

Fizikçi profesöre böyle gazoz kabarcığı gibi ayrı ayrı bir sürü evren olabilir mi diye sordu. Fizikçi boyun büktü anlamadığımız işler gibisinden.

Prof. Ali Esin tahmin ettiğim üzere boş adam değil.

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Evet size katılmakla beraber....
    Önceki paylaşımda para mutluluk satın almaz deniyor.(ben 7 ci oarak ekledim))
    Am şöylede yazanlar var,Para mutluluk satın alamaz ama üzüldüğünde otobüste ağlamaktansa taxi de ağlamanı sağlar deniyor.
    Ayrıca Paran olup da mutlu olamıyorsan bu senin aptallığın diyende var.
    Eksik olan hep değerlidir, var olan kenara atılır. Evde ambalajı açılmamış ürünler var malesef. Satın alınca bir şeylerin eksikliği giderilecek dye hissediliyor, ama ya gidermiyor ya da yeni eksiklikler bir şekilde çıkıyor.

Şu dünyada saçma diye bir şey yok, çelişkili çok şey var. Problemler çözülür, çelişkiler ile ise yaşanır.

Geçen video seyrettim, iş adamı hayattan aldığı ders ile şöyle diyor.

"Hayat mücadele değildir, mücadelenin kendisi hayattır"

Tabi bunu şimdi değil daha ilkokula başlamadan öğrenmek gerkirdi.

8. Eğitim ile insan daha erken yaşta adam olabiliyor. Tabi o şekilde eğitime her insan sahip olamayabilir.

Sayfa 197/1019 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •