Artık umut edeceğiz hisse değişmek anlamsız kendi düşünceme göre , kapana kısıldık , borsanın en kötü seçimini yaptım şahsen , yazıklar olsun, şu temettü belki biraz hareketlendirir hisseyi
Artık umut edeceğiz hisse değişmek anlamsız kendi düşünceme göre , kapana kısıldık , borsanın en kötü seçimini yaptım şahsen , yazıklar olsun, şu temettü belki biraz hareketlendirir hisseyi
Aselsan biraz daha mal toplasaydın , 17-18 göstermek yokmu , fazla gittin sanki ( Yatırım tavsiyesi değildir )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beni hiç yanılmıyor sağ olsun, bazen sattığımın biraz üzerine çıksada mutlaka geri gelip trade için alım fırsatı veriyor. sattık gene33,20 den, 34,60lara çıkarsa bir okadar daha sıkarız
Birkaç gün önce 2 yılda getirdiği 3 kuruş kârı satıp onunla sasa ya geçtim,bugünde komple geçtim ve bu lanet kağıtla ilişkimi kestim.hatta o gün komple geçmediğime berbat pişmanım.bir daha bu kağıda uğrarsam..![]()
ASELSAN ne zaman pirim yapsa borsaya komple satış geliyor. Bilançoları etkisi borsda bitiyor ufak ufak. Bugün aselsan yüzde 4bgibi inanılmaz bir pirim yaptı, malum genelde ya sabit durur ya düşer. Borsaya ciddi satış gelmesinden korkuyorum ASELSAN biraz yükselince. Öncedende borsaya ciddi satış gelmeden aselsanda ufak yukarı hareketler gördü bu gözler hep
Yer İmleri