Sayfa 181/218 İlkİlk ... 81131171179180181182183191 ... SonSon
Arama sonucu : 1743 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: Entegral Haber Ajansi

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Tayyip Agam G20 aile resminde yok... açıklamada otele geçti deniyor, rahatsızlandığı iddia edildi.
    Almanya'nın Hamburg kentinde gerçekleşen G20 Zirvesi'nin ilk gününün kapanışı Hamburg Elbphilarmonie'de düzenlenen klasik müzik konseriyle yapıldı. Alman basını konsere Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşinin katılmadığını yazdı
    Alman basını, Hamburg’da devam eden G20 zirvesinde dün gerçekleşen klasik müzik konserine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılmamasını konuşuyor. Besteci Beethoven’ın 9’uncu Senfonisi’nin icra edildiği etkinliğe dünya liderleri eşleriyle katılırken, Erdoğan’ın Hamburg Elbphilarmonie’de gerçekleşen konser yerine kaldığı otele gittiği iddia edildi.
    Almanya’nın saygın dergilerinden Stern, Erdoğan’ın otelde bakanlarıyla birlikte toplantı yaptığı açıklanırken konsere katılmama sebebine dair bir açıklama yapılmadı.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2. Birleşik Arap Emirlikleri, Bab El Mendep’deki Mayyun adasını Yemen hükümetinin bilgisi dışında askeri üsse çevirdi.
    ABD, BAE’nin Mayon adasında inşa ettiği askeri üsse ait uydu fotoğraflarını Yemen Devlet Başkanı Abdurabbu Mansur Hadi'ye gönderdi. Resmi kaynaklar, uydu fotoğraflarında BAE’nin Babul Mendepteki Mayyun adasında inşa ettiği askeri üssün görüntülerinin bulunduğunu söyledi.
    Yemen kaynakları, BAE’lerinin askeri üslerinin yalnızca Mayyun adasıyla sınırlı kalmadığı, Kızıldeniz’de Sokotra, Aden limanları, Mukalla, ve Moha’da da askeri üsler inşa ettiğini açıkladı. BAE’lerinin Suudi Arabistan'ın liderliğinde Husiler ve Eski Cumhurbaşkanı Ali Salih güçlerine karşı yürütülen savaştan istifade ederek Yemen sahili ve adalarını işgal etmek için kullandığı ileri sürüldü. Yemen halkının bu duruma şiddetle karşı çıktığı ifade edildi.
    Mayyun adası Bab-el Mendeb boğazının dünya deniz ticareti için hayati önem taşıdığı belirtildi.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3. erdogan bir fotografin icinden olmadi diye rahatsizlandi seklinde algi calismasina gerek yok.

http://www.hurriyet.com.tr/cumhurbas...malar-40514041

Son düzenleme : Yatirimciali; 08-07-2017 saat: 20:43.

Dolar patlar, Turkiye batar diyenlere inat sonuna dek Turk varliklarina yatirim, sonsuza dek Turkiye Cumhuriyeti...

4. http://www.hisse.net/topluluk/showth...962#post616962

Gubak ayva ben aleme akıyorum sen kendi derdine yan ...zuhahhahaahahaaaa

https://www.youtube.com/watch?v=CZNbHZFAai0
    Hayat hoş gerisi boş

5. Muthiş...

6. Alemlerin grali burda...Hey gidinin heyyyy...Aç çakal erik suyunu, otur evinde...Entegral Alem...Aksarayda Urus pesine mi dusulur????????

7. Kauçuk bunnar...Gatakulliyle aldilar kontratlarimi biliyon nu????

Sayfa 181/218 İlkİlk ... 81131171179180181182183191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •