Sayfa 8/475 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 57 - 64 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. bizdeki baskı iş bankası olayı ile ilgili sanki. adam da yanlış bir şey söylemedi yani.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Aman hocam ben vitesi yükselt diye yazmıyorum. Eğer böyle anladiysaniz o zaman birşey yazmak ve paylaşmak tehlikeli, goy goy olursa yazarım bundan sonra. Ytd
    200 K toplucam abi kafaya koydum.
    2030 a dek toplarım.sonra bakarım.Ben zaten şirketi az bucuk tanıyorum da bayadır ilgilenmedim biraz daha öğreneyim diye dedim.Ben alacam da nolur yüzde 0.5 daha fazla lot alırım
    Sorumluluk yok.
    Akmaz kokmaz bulunsun.
    Ytd syg

Alıntı Originally Posted by El_Rey Yazıyı Oku
    faiz artışı ile birlikte fed tarafından hedeflenen oranlara yaklaşılacak. y. dışı endekslerde aşırı satım bölgesinden ciddi bir tepki hareketi olabilir.
    Sonuçta adamlar istedikleri seviyeye öyle ya da böyle getirecekler, ama yıl sonu bilançolar borçlar ve alacaklar kapanmadan kaç olacak faiz orası sankim önemli. Ytd.

Active hc yaşıyor musun?

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    75 baz artirirsa beklenti gerçekleşir, 100 arttırsa doğan görünümlü şahin ile piyasanın içinden gecmek diyecem ama normalleşmeye ivme kazandırdık deyip güvercin konuşmalarla yumusatabilir ki geriye faizin 5 olmaya pek birşey kalmaz. 50 artirsa aralığa kadar bu sefer yine git gel yaptırırlar uğraşıp dururuz yine zaten bir de son çeyrekte son Fed kararı Aralık'ta uğraş babam dur. Bir rahat yok.. ytd.
    TD Securities: Dolarda faiz artışı değil, faiz indirimleri etkili olacak
    TD Securities Kıdemli Stratejisti Issa, doların faiz artışlarına duyarlılığının azaldığını, faiz indirimlerine hassasiyetinin arttığını belirterek "Bu da dolarda yukarı yönlü baskının azalmaya başlayabileceğini gösteriyor" dedi.
    TD Securities Kıdemli Stratejisti Mazen Issa piyasaların Fed'in Ekim ayındaki güvercin söylemini fiyatlamaya başladığından beri doların korelasyon profilinin değiştiğini, artık Fed'in gevşeme döngüsünü takip etmenin daha önemli hale geldiğini söyledi.

Stratejist paylaştığı notta "Doların dinamikliklerinde değişim olduğunu belirledik. Artık varılacak noktadan ziyade yolculuğun nasıl olacağına odaklanıldı. Bu da dolardaki rallinin geride kalmış olabileceğini gösteriyor" ifadelerine yer verdi.

Fed swapları politika faizinin Kasım toplantısında 75 baz puan artacağını fiyatlarken piyasalar Aralık ayında 50 ve 75 baz puanlık faiz artışı konusunda ikiye bölünmüş durumda.

Piyasalarda terminal faizin 2023'ün ortasında yaklaşık yüzde 5 olması öngörülüyor. Faiz indirimlerinin ise gelecek yıl sonunda başlaması bekleniyor.
    Ytd

6. Dün İş Yatırım bilançonun ardından hedef fiyat olarak 36,7 ve "AL" tavsiyesi verdi. Yani 36,7 hedefi tamam da 2 ay için & 10 bir artış için " AL" yaparlar mı dedim.(Hedef fiyatı okuduğumda SISE 33 lü rakamlardaydı.)

7. Tahtayı bofa baskılamak için herşeyi yaptı. Sabah alıcı, akşam üstü en iyi satıcı oldu. 32.50 yi kırmaması iyi oldu.
    Altına sadece anlık indi. Kalsaydı satış çok artardı. Ama derdi satmak değil. Almak.... Cep to cep bana göre. Bofa nın takas saklaması yok ama robotu endeksi blander gibi karıştırmaya yetiyor.
    Endeks 4120 direncini de şişe nin de hareketi beraberinde kırdıracaklar diye umuyorum.

zeytindeydim bugun ara ara baktım.32.5 kapatır diyordum ama şaşırttı.bunu daha basarlar endeks geri gelirse katmerli basarlar.biraz ekleme yapacağım iyice kucağa gelmesini bekliyorum.

yeni topik yazılarını okudum.fiyat ile şirketin faaliyet ve bilanço performansı arasında ilişki kurmayı bırakalı çok oldu bence oraya kafa yormanın bi faydası yok.

agalar götürürse gider götürmezse 2030da da 2 dolar olur 200 bin lotun da boşu boşuna hamallığı yapılır.yine de umut dünyası işte umut olmasa bu şişeyi kim alır 10 senedir 2 dolar olamamış.

beklentileri büyük tutmayın.eğer birşey olacak ise tarihi zirvesindeki şişe yerine tarihi diplerdeki bankalarda olur önce.

ha bn sepet yaptım bi tane sanayi atayım dersen şişe bir seçenek gerçi şişe de sanayi mi holding mi ne iş belli değil.holding ise gider koç alırım şişeden daha çok gideri var.yanına da sabancı bankası eklerim bi tane de perakende al sana 2030 sepeti.

ha sen niye şişede isen dersen yzdım ya hep bi umut ne demiş şair ya umutlar biterse?

Sayfa 8/475 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •