Originally Posted by BJK Coccinella Teşekkür ederim hemşerim, senin de eline sağlık ne demek kardeşim gördüğüm okuduğum yararlı bilgileri alıntılıyorum senin katkın çok daha fazla eline sağlık
Bugün yeni senet yok, güne düşülecek en iyi not ise SEKFK'nın yerini sağlamlaştırması olabilir. TAKİP LİSTESİ 60 DAKİKALIK PUANLAMALAR
Originally Posted by rosense ne demek kardeşim gördüğüm okuduğum yararlı bilgileri alıntılıyorum senin katkın çok daha fazla eline sağlık Teşekkür ederim
Originally Posted by BJK Coccinella KRDMD; Listenin tek eksi pozisyonunda olan hissesi. Kısa periyotlarda (5-60 dk.) ve günlük periyotta umut yok gibi ise de seanslık periyot biraz daha sabır diyor... Turuncu bölgede yaşanabilecek bir sıkışma senedi yukarıya doğru itebilir. Fiyat tekrar bant içine dönmeye çalışıyor sanki
Originally Posted by BJK Coccinella Bugün yeni senet yok, güne düşülecek en iyi not ise SEKFK'nın yerini sağlamlaştırması olabilir. Tamamıyla farklı görüşlerdeyiz, benim bilemediğim adamların bildiği birşey var
Emeklerine sağlık üstat, teşekkürler. Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Kimi Emeklerine sağlık üstat, teşekkürler. Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Rica ederim
Originally Posted by BJK Coccinella Bugün yeni senet yok, güne düşülecek en iyi not ise SEKFK'nın yerini sağlamlaştırması olabilir. TAKİP LİSTESİ Originally Posted by BJK Coccinella Tamamıyla farklı görüşlerdeyiz, benim bilemediğim adamların bildiği birşey var İnadım inat
Forum Rules
Yer İmleri