Dün ismen le arasındaki BIST payı farkı yüzde 2 ye düşmüştü,bunu yaptığı seanslar siklasmaya başladı, bir sene içerisinde kafa kafaya gelmelerini bekliyorum
Dün ismen le arasındaki BIST payı farkı yüzde 2 ye düşmüştü,bunu yaptığı seanslar siklasmaya başladı, bir sene içerisinde kafa kafaya gelmelerini bekliyorum
Yani anla ki ey acemi yatırımcı,eğer bir şirket geri alım yapacağım diyorsa düşürüp alttan toplayacağım demek istiyordur,çok çok az dürüst şirketler hariç
Senet fiyatlarına bakarsak borsanın ölüsü 70 milyar hacim yapar artık, hemen her duyduğum altın kkm yatırımını bozarak borsa ya geliyor, trendini yakalayan senetler önden gitse de Info gibi aracı kurumlar da bu işten en çok nemalanacak şirketlerden,sanki bir mal değişimi oldu tahtada bı şeylere hazırlanıyoruz gibi hissediyorum,temel de yukarıda yazdığım realite de destekliyor. Anlık 1 buçuk saatte 40 milyar hacim devriliyor,bereketli olsun inşallah
Saat 15:00 a 100 milyar hacim sınırında giriliyor, seansın içinde herhangi volatilite haberi olmadan, her dakikası dolu dolu hacimli gerçek bir ralli, BIST işlem hacmi rekorunu kirabilecek bir seans ki o rekorda senans içi haberler etkili olmuştu
Daha önce defalarca alıp patron sebebi ile sattığım kağıt olan infoya geri döndüm. Şuan mevcut konjonktürde bedava... Patrona dikkat etmek gerekiyor. Diplerden aldığımı düşündüğüm için güvenlik marjım var. Hayırlısı olsun.
Dün 8,25-8,30 aralığında 10 bin lot alım yapılmış,bir nebze daha güçlü olması lazım bu alislarin
Info özelinde ralli çöpe gitmiştir, bı yerde telafi edecek ama bugün için zaman kaybı oldu, pozisyon arttırarak devam ediyorum
Yer İmleri