Sayfa 539/556 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1. Dün ismen le arasındaki BIST payı farkı yüzde 2 ye düşmüştü,bunu yaptığı seanslar siklasmaya başladı, bir sene içerisinde kafa kafaya gelmelerini bekliyorum

2. Yani anla ki ey acemi yatırımcı,eğer bir şirket geri alım yapacağım diyorsa düşürüp alttan toplayacağım demek istiyordur,çok çok az dürüst şirketler hariç

3.  Alıntı Originally Posted by cigerpare Yazıyı Oku
    Yani anla ki ey acemi yatırımcı,eğer bir şirket geri alım yapacağım diyorsa düşürüp alttan toplayacağım demek istiyordur,çok çok az dürüst şirketler hariç
    Şirketin geri alımda düşerken karşılama isteği keyifsizlik getiriyor,ayrıca gelen haberlerle başka senetlere geçiş de seanslık baskı oluşturuyor olabilir, hacimsel bazda seanslar güzel geçiyor bir ay önce bu hacimleri 12-13 liralardan karşılayan bir sirketti

4. Senet fiyatlarına bakarsak borsanın ölüsü 70 milyar hacim yapar artık, hemen her duyduğum altın kkm yatırımını bozarak borsa ya geliyor, trendini yakalayan senetler önden gitse de Info gibi aracı kurumlar da bu işten en çok nemalanacak şirketlerden,sanki bir mal değişimi oldu tahtada bı şeylere hazırlanıyoruz gibi hissediyorum,temel de yukarıda yazdığım realite de destekliyor. Anlık 1 buçuk saatte 40 milyar hacim devriliyor,bereketli olsun inşallah

5. Saat 15:00 a 100 milyar hacim sınırında giriliyor, seansın içinde herhangi volatilite haberi olmadan, her dakikası dolu dolu hacimli gerçek bir ralli, BIST işlem hacmi rekorunu kirabilecek bir seans ki o rekorda senans içi haberler etkili olmuştu

6. Daha önce defalarca alıp patron sebebi ile sattığım kağıt olan infoya geri döndüm. Şuan mevcut konjonktürde bedava... Patrona dikkat etmek gerekiyor. Diplerden aldığımı düşündüğüm için güvenlik marjım var. Hayırlısı olsun.

7. Dün 8,25-8,30 aralığında 10 bin lot alım yapılmış,bir nebze daha güçlü olması lazım bu alislarin

8. Info özelinde ralli çöpe gitmiştir, bı yerde telafi edecek ama bugün için zaman kaybı oldu, pozisyon arttırarak devam ediyorum

Sayfa 539/556 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •