Sayfa 292/425 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. Hayirli Olsun.
     Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    Zamani kalmamiscasina herseyi deniyor.
    Bana elini acik etti..
    Yapistim iicene.
    Kapanistan sonra gorusmek uzere..
    Sevgiler..

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    220 tl nin peşinde isen..işin zor..kolay gelsin..
    Sn vesper kolaysa başına gelsin diyeyim geçeyim Bu şirket 1999 sonunda yanlış hatırlamıyorsam halka açıldı. O zamanda vardı bende şimdi de var ve ölüp gidersem de çocuklara miras olarak kalacak kısmı var.Sen 220 ye takılıp kalma ve en az 9-12 ay geçmişi forumdan oku kaçtan alıp kaçtan vermişiz ve domuzdan kaç kez kaç 5 basamaklı kıl kopartmışız onu gör.
    .
    Yaklaşık 15 gün önce Kasım'ın ilk haftası Bedelsiz onayı gelir dedim geldi.Biz şimdi sizde de varsa hep birlikte keyfini çıkaralım.Yoksa alırsanız sizinde olur.Buradan tüm çilekeş ortaklarımızı da sabırları için tebrik ediyor hayırlı olsun diyorum.Asıl bilanço önemli yani turpun büyüğü heybede.
    .
    Sağlıcakla ve selametle kalın.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

3.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Sn vesper kolaysa başına gelsin diyeyim geçeyim Bu şirket 1999 sonunda yanlış hatırlamıyorsam halka açıldı. O zamanda vardı bende şimdi de var ve ölüp gidersem de çocuklara miras olarak kalacak kısmı var.Sen 220 ye takılıp kalma ve en az 9-12 ay geçmişi forumdan oku kaçtan alıp kaçtan vermişiz ve domuzdan kaç kez kaç 5 basamaklı kıl kopartmışız onu gör.
    .
    Yaklaşık 15 gün önce Kasım'ın ilk haftası Bedelsiz onayı gelir dedim geldi.Biz şimdi sizde de varsa hep birlikte keyfini çıkaralım.Yoksa alırsanız sizinde olur.Buradan tüm çilekeş ortaklarımızı da sabırları için tebrik ediyor hayırlı olsun diyorum.Asıl bilanço önemli yani turpun büyüğü heybede.
    .
    Sağlıcakla ve selametle kalın.
    sadece bilanço değil silopi halka arzı kınder süpriz yumurta bence tabı 2015 de basvurusu var cıner nedenıyle zor ama ımkansız degıl . ve tam bır muamma o iş . gsdho ıle alaksı olmayan ıs ama haber dusunce gsdho tutulamaz . cunku ılk arz payı gsdho yuzdd 1o nu olur .

4.  Alıntı Originally Posted by gselman Yazıyı Oku
    Ben de muhafazakar tahminle 775 milyon diyim bakalım.
    eğer doları satmadıysa 188 kur gelırı gemıcılık ort 10 dolar desek 6.3 milyon yapa tl olarak 116 ve 491+116+188= 796 daha buna gsdde geliri banka ve az da olsa silopi temettüsü eklenecek . 900 cıvarı max seviye olur

5.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    eğer doları satmadıysa 188 kur gelırı gemıcılık ort 10 dolar desek 6.3 milyon yapa tl olarak 116 ve 491+116+188= 796 daha buna gsdde geliri banka ve az da olsa silopi temettüsü eklenecek . 900 cıvarı max seviye olur
    Nedenini bilmiyorum ama kur geliri aracı kurumların dediği kadar muhasebeleştirilmiyor.Umarım dediğiniz kadar olur ama bence 300 milyonson çeyrek ve 492 milyon=792 milyon iyidir😊😊

6.  Alıntı Originally Posted by aslan.42 Yazıyı Oku
    Nedenini bilmiyorum ama kur geliri aracı kurumların dediği kadar muhasebeleştirilmiyor.Umarım dediğiniz kadar olur ama bence 300 milyonson çeyrek ve 492 milyon=792 milyon iyidir����
    kur geliri muamma bu kadar olmayabılır de daha fazlası da olabılır . 3 ay boyunca elde ettıgı gelır sonucta dolar ordan da farka yazacaktır :;) çarşamba bölünür perşembe düzeltilmiş fıyat baslar akşama da bilanço gelecek ( yatırmcı ılışkılerınden aldıgım cevap )

7.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    kur geliri muamma bu kadar olmayabılır de daha fazlası da olabılır . 3 ay boyunca elde ettıgı gelır sonucta dolar ordan da farka yazacaktır :;) çarşamba bölünür perşembe düzeltilmiş fıyat baslar akşama da bilanço gelecek ( yatırmcı ılışkılerınden aldıgım cevap )
    Bilanço Çarşamba son değil mi?

Sayfa 292/425 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •