Alýntý Originally Posted by Victorious Yazýyý Oku
Herkese selamlar. Bugün izlediðim bir videonun linkini paylaþmak istiyorum.

Sayin CEO Serkan Çelik, videonun son 5 dakikasi icerisinde, yurt dýþýnda arayýþ içerisinde olduklarini belirttikten sonra hedeflerinin birkac yil içerisinde 2 milyar dolarlik bir toplam satýþ hacmi olduðunu belirtiyor. Bu kisa zamanda %100 luk bir buyumeye isaret edebilir. Dikkate alinmasi gerektiðini düþünüyorum.

https://youtu.be/0jtbkCzjOdM
Sayýn Victorious,paylaþýmýnýz için teþekkürler.

Sayýn Ceo göbeði büyütmüþ.
Vücut dilinde tedirginlik hissettim.
Baþarý egolarýný bir kenara býrakýp ya da azaltýp,ayaklarýnýn bir an önce yere saðlam basmasý konusunda ne düþünür Sayýn Ceo.
Geçmiþteki baþarýlý hamlelerin tekrar etmesi için vizyonunuzun rotasýný Mars'a deðil Dünya'ya çevirmeniz yeterli olur,özellikle de Anadolu'ya.
Malum yýrtýk donla ticaret yapmanýn þanstan fazlasýný gerektirdiðini ben bile anlarým.

Yoksa öyle deðilde,doðru zamanlamayý sadece ben tuttururum,bana Harvardlý Dahi Çocuk Serkan Çelik derler diyorsanýz saygýlarýmý sunarým.

Birde deniz manzaralý mekanda yapýlan bulutum organizasyonunun giderini göremedim ben.Ne gerek vardý stoklar,faiz giderleri vs. Kafa karýþtýrmaya.Bu organizasyonun (+) ve (-) si dengede mi onu izah etseniz yeterliydi.
Sonraki organizasyonlarý davul zurna ile yaparlar artýk.

Bir gün ormanda tilki tavþana þapkan niye yok demiþ ve tokat atmýþ.
Ertesi gün þapka takan tavþana tilki gene bir tokat atmýþ,neden þapka takýyorsun diye.
Bir garip hikaye,anlayana.

Yatýrým tavsiyesi içeren bir yazý gibi algýladýysanýz,yanýlýyorsunuz demektir.
En iyi tavsiye kendi kendinize verdiðiniz tavsiyedir.