Sayfa 284/674 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
Arama sonucu : 5387 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by lacan Yazıyı Oku
    Size zamanında demiştim , o zaman Thy de Aselsan da 15 di , kağıt değişimi iyi olabilir demiştik , millet bu hisseye Aşık bir şekilde attı tuttu , yok Aselsan geleceği çok parlak , ülkenin gururu , yok Thy yi sen al beş para etmez falan dediler , şu an Aselsan 30 küsür olabildi , Thy 100 tl, alın size Aselsan tadını çıkarın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Herşeyin bir zamanı var. Yakında Thy yi geceriz..

Asla ytd degildir..

2.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    2$ direnci kale surları sanki geçemezsiniz der gibi yanına bile yaklaştırmıyor anında püskürtüyor.
    Devam ettiğini görebilmek için 2-2,10 arasında gidip gelse bile 2,10$ üzerinde kalmalıki yükselişine devam eden teyit oluşsun.
    Eli kulagında inşallah Endex terse dönmez ise zamanının geldigini düşünüyorum işlem hacmi artmakta..

ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by Endex Yazıyı Oku
    Eli kulagında inşallah Endex terse dönmez ise zamanının geldigini düşünüyorum işlem hacmi artmakta..

ytd..
    Hadi bakalım İnşAllah.. Çok geç kaldı arayı kapaması lazım..

4. 16 30- 16 35 aralığında bir hareket başlangıcı bekliyorum. Olmazsa aynı aralık bir saat sonrası. Bakalım fal çıkacak mı ??

5. ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Yok gidemiyor yazık direnç varmış, bu kadar büyük direnç varken adamlar ne yapsın , hak vermek lazım , olmuyor demekki

6. ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Başladığın yere geri gel 35.30
    direnç geçilemiyor . Yarında çarşamba akşamı satışlarını karşılarsın , oradan da eline mal geçer belki bu sayede direnci geçersin

7. Sayın Junge sen bu iş nasıl olur, oldu derken anahtar gidecek hala haberin yok.

Sonra her dirençte % 10 kaptıra kaptıra anahtar yalan olmasın bak.

Yaw gerekeni gerektiği zaman yazmış çekilmişiz kenara. Beni yazmak zorunda bırakmayın. Saygılarımla.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 8 Kasım 2022 % 25,11. 7 Kasım 2022 % 25,01.
    Fark % 0,10. Hisse kapanış fiyatı: 36,18 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 284/674 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •