Sayfa 378/427 İlkİlk ... 278328368376377378379380388 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
    Amiral gemimdi , aylar önce rütbesini söküp, THY Amiral gemim yapmistim,
    Bu filoda durmasina duruyor mayin aramaya verdim, ilk bu patlasin hahaha,
    Sözde bunun filikası olan Alkada bundan daha çok para kazandim kim filikaysa artık,
    Miras yiyen konumunda,
    Potasyum Sülfat ne zaman devreye girer o zaman para kazanir bu,
    burda zamaninda birisi yazardi bunlar hakkında adama kizardim ,
    yillar sonra hak verdim adamin günahini almisim
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

2. Güzel bilanço fiyatlıyorsun kötü niyetli şirket sahipleri. Tek kelime "yazık" Bunlar yıl sonu bilançosunuda iç edecekler gibi görünüyor. Maliyetim 12 ama bizim malları enflasyona yedirdi. Benim için durum pek hoş değil. Alkadakileride buna yatırdık. Keşke bundakileri alkaya yatırsaymışım yada topdan gidip vaktinde Hektaşa girseymişim. Yatırım tavsiyesi değildir. Kendime bile hayrım yok. 2023 ilk bilançoya kadar burdayım. 2023 yılınıda bununla geçirmek istemiyorum.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

3. kanal içinde takılıyor 44,28 üstünde kalıcı olması lazım. Bende vardı biliyorsunuz.Belki bir yararı olur diye ekliyorum.

YTD.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

4. Gelen kârları boşverin, enflasyonu fiyatlasa gönlümüzü almaya yeterdi. O kârları nerelere soktu acep.

Şuanda olması gereken fiyat 100-tl. Aşşağısı bu kağıtda uzun vade bekleyen kimseyi kurtarmaz. Yatırım tavsiyesi değildir alkime girmek isteyen arkadaşlar. Sağdan soldan duyduklarınız ile aman ha. 3 kere düşünün.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

ben bugün verdim elimdekilerin hepsini Eregli aldım
    sizler hayırlı kazançla r dilerim

6. yuh! artık yani,çöp haline getirdiler kağıdı...yazıklar olsun.

7.  Alıntı Originally Posted by hürriyet Yazıyı Oku
    yuh! artık yani,çöp haline getirdiler kağıdı...yazıklar olsun.
    Zamanında çok umutlarla bekletti, tam PS yatırımının meyvesini yiyecekken savaş çıktı.
    Tahtadaki kötü hareketlerden ve de arada bir yapılan ortak satışından dolayı yatırımcı uzaklaştı bundan, bende az miktarda olduğu için bakmıyorum artık.
    Hissenin en sadık ve de toz kondurnayan yatırımcısı Dvk idi o da pes etti galiba.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Zamanında çok umutlarla bekletti, tam PS yatırımının meyvesini yiyecekken savaş çıktı.
    Tahtadaki kötü hareketlerden ve de arada bir yapılan ortak satışından dolayı yatırımcı uzaklaştı bundan, bende az miktarda olduğu için bakmıyorum artık.
    Hissenin en sadık ve de toz kondurnayan yatırımcısı Dvk idi o da pes etti galiba.
    Cevap hakkim doğmus yazayim
    Potasyum Sülfat icin bekliyordum olduda ,
    simdi hammadde yok diye fabriya calistirmayan bir yönetim var 1 yildir,
    anlasilabilinir bir sey degil,
    bu fk larda hareket eder ,
    Halen bir miktar tasiyorum ama kimeseni vebalini almaya gerek yok ,
    Zaten patronu her fırsatta mal çakip çakip duruyor,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Sayfa 378/427 İlkİlk ... 278328368376377378379380388 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri