Sayfa 25/196 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 1562 madde; 193 - 200 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1.  Alıntı Originally Posted by vob034 Yazıyı Oku
    sayın...serhanpe...eşleşme rica etsek....
    Evet merak ediyoruz.

Sent from my SM-N9000Q using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Dünkü yorumlar düşecek gibiydi...kar az geldi...diye....
    Yani ,ben iki bilançonun birbirine yakın gelmesini bekliyordum. Bende hayal kırıklığı yarattı. Ama dün kapanıştaki benim satışlarımı karşılıyorlar bunu biliyorlardı zaten.o zaman hikaye başka olsa gerek.invest az yakında piyasa yapıcısı olarak atanabilir mı acaba diye düşündürüyor

Sent from my General Mobile 4G Dual using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by akb Yazıyı Oku
    Evet merak ediyoruz.

1 tl
    17867 lot
    kalan -1659 lot

4.  Alıntı Originally Posted by serhanpe Yazıyı Oku
    1 tl
    17867 lot
    kalan -1659 lot
    Eyvallah

5.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Yani ,ben iki bilançonun birbirine yakın gelmesini bekliyordum. Bende hayal kırıklığı yarattı. Ama dün kapanıştaki benim satışlarımı karşılıyorlar bunu biliyorlardı zaten.o zaman hikaye başka olsa gerek.invest az yakında piyasa yapıcısı olarak atanabilir mı acaba diye düşündürüyor

Atamasına gerek kalmayacak yeter ki kar lar gelsin...acelemiz yok beklemeye devam....yorumlar konusuna gelince saygı sarsılmaz prensibimdir....paradan önce insanlık gelir.

6.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Atamasına gerek kalmayacak yeter ki kar lar gelsin...acelemiz yok beklemeye devam....yorumlar konusuna gelince saygı sarsılmaz prensibimdir....paradan önce insanlık gelir.
    Çok doğru söylüyorsun,saygı ,insanlık konusunda

7.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku

Piyasa yapıcı atarlar mı hikayesinden çok önümüz deki 3 er aylıklardan karın geliyor olması.....sonrası malum diğer hikayeler peşi süre gelmek zorun da...

8.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Piyasa yapıcı atarlar mı hikayesinden çok önümüz deki 3 er aylıklardan karın geliyor olması.....sonrası malum diğer hikayeler peşi süre gelmek zorun da...
    bence piyasa yapıcı atanması üç aylık kardan daha da önemli diye düşünüyorum.

Sayfa 25/196 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •