Turan Saydam 'ın hikayesini bilir misin ? aşkın her insana farklı vurduğunun acı hikayesidir Turan Saydam'ın hikayesi. Onun üçün tek YAR o YAR deyip , iradeni kullanıp O 'nun üstünde bir aşkın peşinde koşmayacaksın inancın var ise.
Turan Saydam 'ın hikayesini bilir misin ? aşkın her insana farklı vurduğunun acı hikayesidir Turan Saydam'ın hikayesi. Onun üçün tek YAR o YAR deyip , iradeni kullanıp O 'nun üstünde bir aşkın peşinde koşmayacaksın inancın var ise.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bilançosuna bakmak lazım ama büyük bir depo yaptılar. Sistemini İngilizce, Almanca, Rusça yapıp yurt dışına açılmak da mümkün bence, Azerbaycan'a da galiba servisleri var.
Çok satan ürünleri kendi de satıyor, normalde kar elde etmesi lazım ama bir yerde sorun olmalı hisse fiyatı düşük.
Benim beğenmediğim ürünlerin özelliklerinde detaylı filitre yapılamıyor, fiyat karşılaştırma sitelerinden arama yapıp hepsiburada'da var ise alıyorum. Filitreme konusunda trendyol ve amazon hele çiçeksepeti çok daha kötü, cahil adama satış yaptıklarını düşünüyorlar muhtemelen.
Bir de yanıltıcı ürün satanları direkt atmaları lazım. Çift oluklu deyip tek oluklu karton koli satanlar var mesela.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri