Sayfa 247/479 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1. Cemtaş Enerji daha büyük projeler bekliyoruz inşallah... Bugünkü 330 milyon hacmin sebebi bu olmamalı sanki

2. Cemts yonetimi burayi okuyorsa boyle bir yatiri. 2023 3.ceyregi temmuz ayi normal bir tatih. 12.000 m2 alanda 5 olmadi 6 ayda tasarim+montaj+ devreye alma isi biter. Ustune izin kaliyor.Izin mevzusunu bilemiyorum ama.Yarin baslasalar temmuzda devreye alinmis olur diye dusunuyorum

Ytd.

3. Maliyeti de teşvikten çıkarır inşallah 🙂

Alıntı Originally Posted by yolcuuu Yazıyı Oku
    Cemtaş Enerji daha büyük projeler bekliyoruz inşallah... Bugünkü 330 milyon hacmin sebebi bu olmamalı sanki
    Güneş enerjisi işine mi giriyor,,yoksa kendi fabrikasında enerji maliyetini düşürmek mi istiyor,tam anlayamadım, 25 milyarlık bir yatırım,oldukça yüksek.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5. Aslında borsada bu enerji popülerliği varken cemtaş enerji kuruyorum deseydi 1000 leri görürdü herhalde ama şimdilik 2 mpw güç ile çatısını değerlendirecek muhtemelen fazlasından da kar edecek. 25 milyon TL civarı öngörmüşler...bu bahane ile temettuyu dusurmezler herhalde

6. İllaki enerji maliyeti düşünce kar marjini da yukarı çeker elbette ama geç kalmış bir yatırım gibi sanki,ama bunada şükür.

7. Çatisina GES kuruyor. Elektrik fiyalarinin artisina karsi kendi sistem kurulumu yapiyor.Sn.yolcuuu nun dedigi gibi cok gec alınmis bir karar. Tesvikten parasini alacaklarsa cok iyi , alamayacaklarsa hic yoktan iyidir.
    Agrasif buyume icin agresif is anlasmalari veya agresif karlar lazim. Kar ediyor ama fiyata yansimiyor.
    Bunun sorunu hani kurbanlik koçu boynuzundan tutup cekerseniz ama inat eder gelmez ama gün sonunda kavurma yapip yerseniz kendisini ya oyle bisi

Ytd.

Sayfa 247/479 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •