Artan

36,84 9.97 16:05
21,06 9.97 16:03
11,49 9.95 16:07
23,86 9.95 16:06
192,40 9.82 13:55
Artan Hisseler

Azalan

24,30 -10 16:08
23,76 -10 16:08
127,80 -10 16:08
42,32 -10 16:06
193,70 -9.99 16:06
Azalan Hisseler

İşlem

11.787.811.190,70 16:08
11.623.453.547,18 16:08
7.743.886.233,18 16:08
7.342.080.990,04 16:08
6.819.190.253,00 16:08
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3786 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bence de sizin bakış açınız yanlış.

Çalışan üreten kurallara uyan ceza görüyor.

Yatan ödemeyen bize bir şey olmaz diyen ödül.

Buna laf edene de vicdansız diyorsunuz.

El insaf nesi vicdansızlık bu nedenlerle sevdiğim ülkemden ayrıldım diyorum daha vicdansız diyorsunuz konuyu vicdanınıza havale ediyorum benim için kapanmıştır.
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Ber erkenden emekli olmuyorum...Ama sizin bakış açınız yanlış. ..milyonlarca insan mecburiyetden emekli oluyor..9000 ne yakın pirimim var ..ve çevrende de bu tür insanlar çok ...maaşın yarısı kadar bile emekli maaşı alamayacak insanların bir çoğu ... Mecburen emekli olacak ..Demogoji yapmayın..burdan yazmak kolay .tuzun kurudur...burdan saydır...kolay iş...Ha benim de tuzum kuru.....Ama bu iş hayatı ve kanunu ile burdan eyt lilere sallamam...Ayıp yahu.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bence de sizin bakış açınız yanlış.

Çalışan üreten kurallara uyan ceza görüyor.

Yatan ödemeyen bize bir şey olmaz diyen ödül.

Buna laf edene de vicdansız diyorsunuz.

El insaf nesi vicdansızlık bu nedenlerle sevdiğim ülkemden ayrıldım diyorum daha vicdansız diyorsunuz konuyu vicdanınıza havale ediyorum benim için kapanmıştır.
    Daha önce de bunları yazdın. Biz eyt lilerde aynı şeyi yazdı. Suriyelilerle harcanırken bu kadar üzülmedin. Benim ödediğim vergi benim emekli maaşımı öder, kimseden bana bir şey geçmez.

Vergilerinizin hesabını milyar dolarlık vergi afları yapılırken sorun, zenginler daha da zenginleşirken sorun. Elin ecnebisine harcanırken sorun.

Sınıf bilinci bu kadar yok olmuş, bu kadar ezilmiş bir kitle yoktur. Son 15 yılda en çok ezilen, adeta itin kıçına sokulan beyaz yakalı abilerinizin bir hakkı iade ediliyor. Kıyametiniz kopuyor. Elinizde olsa işsiz, zorda beyaz yakaya bir tekme de siz atacaksınız.

Şunu da herkes kafasına soksun, bu gaspedilen ve hukuk oyunlarıyla tescillenen bir hakkın şok geçilmeli de olsa iade edilmesidir.

Dürüst olun ve 15 yıldır emekli olamayan eyt lilerin hakkını arayın. Onlar da hakkını arasın.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Aynen ben böyle düşünüyorum artık gına geldi borcunu ödemeyene af adam öldürene af askere gitmeyene af emekli olmak isteyene 45 yaşında emeklilik çalışana naaaahhhhhh

Yeter abi ben patron olarak sömürmeye dönersem dönerim yoksa kim ödüyor size bakıyorsa baksın tiksindim şaka değil. Bu sınıf dayanışması değil bu belli bi yaş grubuna kıyak yapmak için başka bir yaş grubunun hayatını kaydırmak buna nasıl beyaz yaka dayanışması dersin benim de onu aklım almıyor.

Ben suriyeli ler gelmesin de dedim ama ben dersem samimi olur 45 yaşında emekli olan adam derse samimiyetsiz oluyor haberin olsun! Çünkü o suriyeli sayesinde emekli oluyorsun!

Alın emekli olun keyfini sürün bir şey demedim zaten ben tavrımı koydum çektim gittim ne haliniz varsa görün işime çıkarıma gelirse gelirim bundan sonra net. Zaten baksana herkes öyle yapiyor kendi çocuğunun bile hakkını yemekte sakınca görmüyor. Bana mı düştü.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Daha önce de bunları yazdın. Biz eyt lilerde aynı şeyi yazdı. Suriyelilerle harcanırken bu kadar üzülmedin. Benim ödediğim vergi benim emekli maaşımı öder, kimseden bana bir şey geçmez.

Vergilerinizin hesabını milyar dolarlık vergi afları yapılırken sorun, zenginler daha da zenginleşirken sorun. Elin ecnebisine harcanırken sorun.

Sınıf bilinci bu kadar yok olmuş, bu kadar ezilmiş bir kitle yoktur. Son 15 yılda en çok ezilen, adeta itin kıçına sokulan beyaz yakalı abilerinizin bir hakkı iade ediliyor. Kıyametiniz kopuyor. Elinizde olsa işsiz, zorda beyaz yakaya bir tekme de siz atacaksınız.

Şunu da herkes kafasına soksun, bu gaspedilen ve hukuk oyunlarıyla tescillenen bir hakkın şok geçilmeli de olsa iade edilmesidir.

Dürüst olun ve 15 yıldır emekli olamayan eyt lilerin hakkını arayın. Onlar da hakkını arasın.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aynen ben böyle düşünüyorum artık gına geldi borcunu ödemeyene af adam öldürene af askere gitmeyene af emekli olmak isteyene 45 yaşında emeklilik çalışana naaaahhhhhh

Yeter abi ben patron olarak sömürmeye dönersem dönerim yoksa kim ödüyor size bakıyorsa baksın tiksindim şaka değil. Bu sınıf dayanışması değil bu belli bi yaş grubuna kıyak yapmak için başka bir yaş grubunun hayatını kaydırmak buna nasıl beyaz yaka dayanışması dersin benim de onu aklım almıyor.

Ben suriyeli ler gelmesin de dedim ama ben dersem samimi olur 45 yaşında emekli olan adam derse samimiyetsiz oluyor haberin olsun! Çünkü o suriyeli sayesinde emekli oluyorsun!

Alın emekli olun keyfini sürün bir şey demedim zaten ben tavrımı koydum çektim gittim ne haliniz varsa görün işime çıkarıma gelirse gelirim bundan sonra net. Zaten baksana herkes öyle yapiyor kendi çocuğunun bile hakkını yemekte sakınca görmüyor. Bana mı düştü.
    suriyeli sayesinde nasıl emekli oluyor ?? garip cevaplara gerek yok. bu ülkenin Türk vatandaşlarını malum zihniyet zaten eziyor bir de bunun üstüne alakasız düşüncelerle destek olmayın bu duruma.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Basbayağı isgucu göçmenler tarafından sağlanmasa alttan gelen Türk nüfusu yok. Bakmıyor musunuz demografik tablolara? Antep ve Urfa olmasa Türkiye doğum oranı yenilenme oranı olan 2.1 in bile altında.

Göçmenler olmasa nasıl bu şekilde emeklilik dağıtılacak? En temel hizmetler bile çöker bu nüfus yapısında. Bu yeni bir şey değil dünyada yenileme hızı altında doğum oranı olan ülkeler var ve hepsi göçmen aliyor. Suriyeli demeyelim işini rahatsız ediyorsa ama göçmen işçiler olmasa emeklilik yaşını 75 bile yapsalar temel hizmetleri bile sağlayacak işçi açığı oluşacak 5 10 sene içinde Türkiye'de.

Cok basit matematik.

Toplama çıkartma.

Lütfen demagoji yapmayalım. Gerçek bu.

Benim siyasi duruşum düşüncem belli herhalde AKP lisin diyen 1 kişi çıkmaz forumda.

O nedenle gerçekler kimseyi acitmasin.
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    suriyeli sayesinde nasıl emekli oluyor ?? garip cevaplara gerek yok. bu ülkenin Türk vatandaşlarını malum zihniyet zaten eziyor bir de bunun üstüne alakasız düşüncelerle destek olmayın bu duruma.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •