Originally Posted by
nosfecagri
Aynen ben böyle düşünüyorum artık gına geldi borcunu ödemeyene af adam öldürene af askere gitmeyene af emekli olmak isteyene 45 yaşında emeklilik çalışana naaaahhhhhh
Yeter abi ben patron olarak sömürmeye dönersem dönerim yoksa kim ödüyor size bakıyorsa baksın tiksindim şaka değil. Bu sınıf dayanışması değil bu belli bi yaş grubuna kıyak yapmak için başka bir yaş grubunun hayatını kaydırmak buna nasıl beyaz yaka dayanışması dersin benim de onu aklım almıyor.
Ben suriyeli ler gelmesin de dedim ama ben dersem samimi olur 45 yaşında emekli olan adam derse samimiyetsiz oluyor haberin olsun! Çünkü o suriyeli sayesinde emekli oluyorsun!
Alın emekli olun keyfini sürün bir şey demedim zaten ben tavrımı koydum çektim gittim ne haliniz varsa görün işime çıkarıma gelirse gelirim bundan sonra net. Zaten baksana herkes öyle yapiyor kendi çocuğunun bile hakkını yemekte sakınca görmüyor. Bana mı düştü.
suriyeli sayesinde nasıl emekli oluyor ?? garip cevaplara gerek yok. bu ülkenin Türk vatandaşlarını malum zihniyet zaten eziyor bir de bunun üstüne alakasız düşüncelerle destek olmayın bu duruma.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri