Originally Posted by
nosfecagri
Bence de sizin bakış açınız yanlış.
Çalışan üreten kurallara uyan ceza görüyor.
Yatan ödemeyen bize bir şey olmaz diyen ödül.
Buna laf edene de vicdansız diyorsunuz.
El insaf nesi vicdansızlık bu nedenlerle sevdiğim ülkemden ayrıldım diyorum daha vicdansız diyorsunuz konuyu vicdanınıza havale ediyorum benim için kapanmıştır.
Daha önce de bunları yazdın. Biz eyt lilerde aynı şeyi yazdı. Suriyelilerle harcanırken bu kadar üzülmedin. Benim ödediğim vergi benim emekli maaşımı öder, kimseden bana bir şey geçmez.
Vergilerinizin hesabını milyar dolarlık vergi afları yapılırken sorun, zenginler daha da zenginleşirken sorun. Elin ecnebisine harcanırken sorun.
Sınıf bilinci bu kadar yok olmuş, bu kadar ezilmiş bir kitle yoktur. Son 15 yılda en çok ezilen, adeta itin kıçına sokulan beyaz yakalı abilerinizin bir hakkı iade ediliyor. Kıyametiniz kopuyor. Elinizde olsa işsiz, zorda beyaz yakaya bir tekme de siz atacaksınız.
Şunu da herkes kafasına soksun, bu gaspedilen ve hukuk oyunlarıyla tescillenen bir hakkın şok geçilmeli de olsa iade edilmesidir.
Dürüst olun ve 15 yıldır emekli olamayan eyt lilerin hakkını arayın. Onlar da hakkını arasın.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri