Artan
Azalan
��lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) D���k / Y�ksek
0,00 0% 0,00₺ 0,00 / 0,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 134/481 ÝlkÝlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
Arama sonucu : 3845 madde; 1,065 - 1,072 arasý.

Konu: SGK Emeklilik Ýþlemleri

Bende yýllarca eyt yi bekledim ,çýkmadý a.q ,saðlýk sorunlarýndan emekli olmamak için de 1.5 yýl direndim ama mevcut ekonomik koþullar zorlayýnca emekli oldum...

Türemiþler , bu can bu beden de olduðu sürece söylemden bu günlere gelindi...Hak haktýr ,yasalarýn yanlýþ olmasý hak sahibini ilgilendirmez , Hiçbir kanun geriye doðru iþletilemez...Ama bize iþlettiler ve 4.5 yýlým gitti...Hakkýmý bu iktidardakilere ve o kanunu yapanlara helal etmiyorum...Ayný zaman da AYM de aleyhimizde oy kullanan mahkeme üyelerini de Allah'a havale etmiþim.

2.  Alýntý Originally Posted by nosfecagri Yazýyý Oku
    Bence de sizin bakýþ açýnýz yanlýþ.

Çalýþan üreten kurallara uyan ceza görüyor.

Yatan ödemeyen bize bir þey olmaz diyen ödül.

Buna laf edene de vicdansýz diyorsunuz.

El insaf nesi vicdansýzlýk bu nedenlerle sevdiðim ülkemden ayrýldým diyorum daha vicdansýz diyorsunuz konuyu vicdanýnýza havale ediyorum benim için kapanmýþtýr.
    Daha önce de bunlarý yazdýn. Biz eyt lilerde ayný þeyi yazdý. Suriyelilerle harcanýrken bu kadar üzülmedin. Benim ödediðim vergi benim emekli maaþýmý öder, kimseden bana bir þey geçmez.

Vergilerinizin hesabýný milyar dolarlýk vergi aflarý yapýlýrken sorun, zenginler daha da zenginleþirken sorun. Elin ecnebisine harcanýrken sorun.

Sýnýf bilinci bu kadar yok olmuþ, bu kadar ezilmiþ bir kitle yoktur. Son 15 yýlda en çok ezilen, adeta itin kýçýna sokulan beyaz yakalý abilerinizin bir hakký iade ediliyor. Kýyametiniz kopuyor. Elinizde olsa iþsiz, zorda beyaz yakaya bir tekme de siz atacaksýnýz.

Þunu da herkes kafasýna soksun, bu gaspedilen ve hukuk oyunlarýyla tescillenen bir hakkýn þok geçilmeli de olsa iade edilmesidir.

Dürüst olun ve 15 yýldýr emekli olamayan eyt lilerin hakkýný arayýn. Onlar da hakkýný arasýn.
    Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53

3.  Alýntý Originally Posted by exxcalibur Yazýyý Oku
    Bazý yazanlar iþçiden fazla iþvereni düþündüklerine patron heralde. Herþeyin sorumlusu eytlilermi yani.
    Ben iki ay sonra zaten emekliyim, eyt benden sonra çýkar. . Yýllarca bekledim eytye denk geldi oda ayrý konu.
    Ýþgücü sorunu olacaksa emekli olanlarý iþden çýkarmasýnlar, emekli oldu diye iþten çýkmak isteyen çok az olur. Çünkü o çok madur olacak patronlarýmýz yýllarca çalýþanýnýn maaþýný asgari ücretten gösterip hem devletten vergi çaldý, hemde çalýþanýn geleceðinden çaldý çalmayada devam ediyor.

Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aðzýna saðlýk, þeyden paþa yapmýþlar, önce babasýný asmýþ, beyaz yakalý da beyaz yaka arkadaþýndan çok patronu düþünür olmuþ. Yok iþten ayrýlan çok olur. Burada yazdýk aylar önce, tecrübeli iþ yakan çalýþanlarýnýza iyi davranýn, gerekirse ücret iyileþtirmesi yapýn. Ýþine gelen çalýþýr, iþine gelen emekli maaþýmla idare ederim der.
    Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53

4.  Alýntý Originally Posted by heval Yazýyý Oku
    Bende yýllarca eyt yi bekledim ,çýkmadý a.q ,saðlýk sorunlarýndan emekli olmamak için de 1.5 yýl direndim ama mevcut ekonomik koþullar zorlayýnca emekli oldum...

Türemiþler , bu can bu beden de olduðu sürece söylemden bu günlere gelindi...Hak haktýr ,yasalarýn yanlýþ olmasý hak sahibini ilgilendirmez , Hiçbir kanun geriye doðru iþletilemez...Ama bize iþlettiler ve 4.5 yýlým gitti...Hakkýmý bu iktidardakilere ve o kanunu yapanlara helal etmiyorum...Ayný zaman da AYM de aleyhimizde oy kullanan mahkeme üyelerini de Allah'a havale etmiþim.
    Hakkýnýzý helal edin, bir hak geçdiyse sizin hakkýnýz hepimize geçti, esas maðdur siz oldunuz. Ýnþ kayýp yýllar için maaþlarýnýza %3-5 az da olsa bir iyileþtirme yapýlýr. Mesela yaþtan kaybedilen her yýl için %x maaþa ilave. 10 yýl kaybý olan %10 iyileþtirme alsýn mesela.

5. Selam
    Bence EYT konusunda hak teslimine karþý yaygara çýkaranlarýn %90’ý konuyu anlamamýþ. Anlamamakta da direniyor. Bence kasmayýn anlatmakla.

6. 2017de erken emekli ettim kendimi. O tarihten bu güne özellikle forumda, son yýllarda da Twitter da çok uðraþtým beyaz yaka için. Sýnýf bilinci oluþsun, haklarý için mücadele etsin insanlar. EYT konusunda da kendimce çok uðraþtým. Çünkü Bb konudan en çok maðdur olan, þu an en zorda olan beyaz yakalý kesim.

Bu süre zarfýnda þunu çok net gördüm. Taksicilerde, minibüsçülerde olan sýnýf bilincinin çeyreði bizde yok. Sokakta bir taksici kavga etse, 10 taksici toplanýr. Beyaz yaka dayak yese, kafasýný çevirir diðer beyaz yaka.

Ýþin en acýsý da þu. Ülkede ezilen, horlanan i ve hakký yenenlerin en baþýnda gelen beyaz yakalý, yeri geliyor ülkeyi terkediyor, ekmeðini elin ülkesinde arýyor. Ama iþ dayanýþmaya gelince vermeyin hakký yenenlerin hakkýný diyor. Bu bilinç kaybýdýr, baþka bir þey deðil, bu kadarýna ancak pes denir, baþka bir þey denmez.

7. Aynen ben böyle düþünüyorum artýk gýna geldi borcunu ödemeyene af adam öldürene af askere gitmeyene af emekli olmak isteyene 45 yaþýnda emeklilik çalýþana naaaahhhhhh

Yeter abi ben patron olarak sömürmeye dönersem dönerim yoksa kim ödüyor size bakýyorsa baksýn tiksindim þaka deðil. Bu sýnýf dayanýþmasý deðil bu belli bi yaþ grubuna kýyak yapmak için baþka bir yaþ grubunun hayatýný kaydýrmak buna nasýl beyaz yaka dayanýþmasý dersin benim de onu aklým almýyor.

Ben suriyeli ler gelmesin de dedim ama ben dersem samimi olur 45 yaþýnda emekli olan adam derse samimiyetsiz oluyor haberin olsun! Çünkü o suriyeli sayesinde emekli oluyorsun!

Alýn emekli olun keyfini sürün bir þey demedim zaten ben tavrýmý koydum çektim gittim ne haliniz varsa görün iþime çýkarýma gelirse gelirim bundan sonra net. Zaten baksana herkes öyle yapiyor kendi çocuðunun bile hakkýný yemekte sakýnca görmüyor. Bana mý düþtü.
     Alýntý Originally Posted by Cautionary Yazýyý Oku
    Daha önce de bunlarý yazdýn. Biz eyt lilerde ayný þeyi yazdý. Suriyelilerle harcanýrken bu kadar üzülmedin. Benim ödediðim vergi benim emekli maaþýmý öder, kimseden bana bir þey geçmez.

Vergilerinizin hesabýný milyar dolarlýk vergi aflarý yapýlýrken sorun, zenginler daha da zenginleþirken sorun. Elin ecnebisine harcanýrken sorun.

Sýnýf bilinci bu kadar yok olmuþ, bu kadar ezilmiþ bir kitle yoktur. Son 15 yýlda en çok ezilen, adeta itin kýçýna sokulan beyaz yakalý abilerinizin bir hakký iade ediliyor. Kýyametiniz kopuyor. Elinizde olsa iþsiz, zorda beyaz yakaya bir tekme de siz atacaksýnýz.

Þunu da herkes kafasýna soksun, bu gaspedilen ve hukuk oyunlarýyla tescillenen bir hakkýn þok geçilmeli de olsa iade edilmesidir.

Dürüst olun ve 15 yýldýr emekli olamayan eyt lilerin hakkýný arayýn. Onlar da hakkýný arasýn.

8. Bence þu aþamada yapýlacak en iyi hareket eyt tamamlandýktan sonra emeklilik yaþýný 65’e çekmek olmalý. Hem de hayata geçirildiði gün. Ýptal edilmemek üzere

Sayfa 134/481 ÝlkÝlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •