Originally Posted by
nosfecagri
Bence de sizin bakýþ açýnýz yanlýþ.
Çalýþan üreten kurallara uyan ceza görüyor.
Yatan ödemeyen bize bir þey olmaz diyen ödül.
Buna laf edene de vicdansýz diyorsunuz.
El insaf nesi vicdansýzlýk bu nedenlerle sevdiðim ülkemden ayrýldým diyorum daha vicdansýz diyorsunuz konuyu vicdanýnýza havale ediyorum benim için kapanmýþtýr.
Daha önce de bunlarý yazdýn. Biz eyt lilerde ayný þeyi yazdý. Suriyelilerle harcanýrken bu kadar üzülmedin. Benim ödediðim vergi benim emekli maaþýmý öder, kimseden bana bir þey geçmez.
Vergilerinizin hesabýný milyar dolarlýk vergi aflarý yapýlýrken sorun, zenginler daha da zenginleþirken sorun. Elin ecnebisine harcanýrken sorun.
Sýnýf bilinci bu kadar yok olmuþ, bu kadar ezilmiþ bir kitle yoktur. Son 15 yýlda en çok ezilen, adeta itin kýçýna sokulan beyaz yakalý abilerinizin bir hakký iade ediliyor. Kýyametiniz kopuyor. Elinizde olsa iþsiz, zorda beyaz yakaya bir tekme de siz atacaksýnýz.
Þunu da herkes kafasýna soksun, bu gaspedilen ve hukuk oyunlarýyla tescillenen bir hakkýn þok geçilmeli de olsa iade edilmesidir.
Dürüst olun ve 15 yýldýr emekli olamayan eyt lilerin hakkýný arayýn. Onlar da hakkýný arasýn.
Önemli dönüm noktalarýný, beðendiðim analizleri Twitter dan da paylaþýyorum...@cautionary53
Yer Ýmleri