Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 1388 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AYGAZ - Aygaz A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Bu değerli yorumunuz için teşekkür ederim. İtibar puanı veremedim. Çalışan araştıran gerçek yatırımcılar nasıl da hemen kendini belli ediyor. Özellike de tüp kamyonuyla kargo dağıtıldığını sananları görünce.
    Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun bilader.
    Kaç tane şuben var?
    Aygaz bayilerine kargo için ford araç şartı koyuyorlar iyi güzel verdiği ücret ödemesi bunu karşılamıyor.
    Birçok büyük ilçede kargo bayisi çok çok az.
    850 bin nüfuslu ilçede 3 bayisi var biri yapmıyor bu işi.Biri koçtaş biri de aygaz bayisi.
    Aygaz patinaj cekiyor karlılık yaratmada.
    Ben kağıtta okudugumu sahada da sorar ederim.
    Millete sallamadan önce git sahayı gör sor öğren.
    Tüp arabasında kargo tasınıyor demedik zaten.
    Kendi kendini avutur durursun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

2.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun bilader.
    Kaç tane şuben var?
    Aygaz bayilerine kargo için ford araç şartı koyuyorlar iyi güzel verdiği ücret ödemesi bunu karşılamıyor.
    Birçok büyük ilçede kargo bayisi çok çok az.
    850 bin nüfuslu ilçede 3 bayisi var biri yapmıyor bu işi.Biri koçtaş biri de aygaz bayisi.
    Aygaz patinaj cekiyor karlılık yaratmada.
    Ben kağıtta okudugumu sahada da sorar ederim.
    Millete sallamadan önce git sahayı gör sor öğren.
    Tüp arabasında kargo tasınıyor demedik zaten.
    Kendi kendini avutur durursun.

Kargo işini şirketin açıklamalarından mı öğrenecez yoksa sizden mi?

https://www.aygaz.com.tr/uploads/yat...u-03112022.pdf

Bir de gelmiş burda milleti yanıltmaya çalışıyorsunuz. Art niyetli olduğunuz belli.

3.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku

Bir de gelmiş burda milleti yanıltmaya çalışıyorsunuz. Art niyetli olduğunuz belli.
    Niye art niyetli olayım bilader.
    Fikir belirttim istediğini yap.
    Ne biçim insanlarsınız ya?
    Ben aygaz hissedarı değilken bile bölge sorumlularına telefon etmiş kargo işinseki gördüğüm aksaklıkları ifade etmiş adamım.Hisse al otur yapmıyorum.İşletmemizde kargo işlerini sendeo kullanacaktık çünkü.
    Koç şirketleri bu ülkenin girişimleri bunların başarılı olmaları memlketin faydasına.
    Ne kadar art niyetli adamlarsınız ya.
    Allah çarsınıza pazar versin….
    Herkesi kötü niyetli algılamayı bırakın köy kahvesindeki dayılar gibi laf yetiştiriyorsunuz.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.

4.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Niye art niyetli olayım bilader.
    Fikir belirttim istediğini yap.
    Ne biçim insanlarsınız ya?
    Ben aygaz hissedarı değilken bile bölge sorumlularına telefon etmiş kargo işinseki gördüğüm aksaklıkları ifade etmiş adamım.Hisse al otur yapmıyorum.İşletmemizde kargo işlerini sendeo kullanacaktık çünkü.
    Koç şirketleri bu ülkenin girişimleri bunların başarılı olmaları memlketin faydasına.
    Ne kadar art niyetli adamlarsınız ya.
    Allah çarsınıza pazar versin….
    Herkesi kötü niyetli algılamayı bırakın köy kahvesindeki dayılar gibi laf yetiştiriyorsunuz.

Kargo işi konusunda yanlış yönlendiren ben değilim. Kimin yanlış yönlendirdiği yukarıda verdiğim bağlantıda kargo işiyle ilgili şirketin verdiği rakamlarda açıkça görülüyor. Sallamasyon yazmazsanız kimse size laf yetiştirmez merak etmeyin.

5.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku

Sen yarın ara şirketi neden e ticaret şirketlerinde sendeo sekmesi yok diye sor bakalım.Olmayacak anlamında değil ilerde olur tabi ki ama bir sor bakalım.Bu neden böyle diye.Yapamazlar mı yaparlar?Neden geç kaldınız de?
    Birçok ilçede neden şube sayınız yetersiz de?
    Sorsana bunları!
    Elbette açıkladıkları rakamlar sunumlar doğru büyüyorlar.
    Sana tüp arabasında kargo tasıyorlar mı dedik?
    Öyle zannediyor falan diyorsun?
    Neden sendeo şubesini ayrıca görmüyoruz de?
    Sorgula hızlı büyümelerini söyle.
    Burda fikir ifade ediyoruz geliyorsun saldırıyorsun art niyetli vs diyorsun.
    Elindeki üç beş lotu sat da ben alayım mı kafasındayım?Ne art niyetim olcak banane.
    Zamanında almışım satmışım.2010 dan beri tüpraş tasıyorum enerji alanında 2011 de de aygaz almıştım sonra sattım bir daha da almadım.
    Bakıyorum enerji alanına.Farklı iş kollarının olması bu şirkette bence hoş değil.Sence iyidir etvallah şirket de iyi diye düşnüyor demek ki devam ettiriyor.Sarmasaydı entek i o zaman tüpraş a?Neden sattı?Demek ki operasyonel yük oluşturuyor verimlilik artışı yapmaya calışıyorlar yatırımları daha verimli yapcaklar tüpraş çatısındayken…
    Bazı şeyleri düşünürken hiç yoktan millete sallamayın herkes kötü değil bu hayatta.

6.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Sen yarın ara şirketi neden e ticaret şirketlerinde sendeo sekmesi yok diye sor bakalım.Olmayacak anlamında değil ilerde olur tabi ki ama bir sor bakalım.Bu neden böyle diye.Yapamazlar mı yaparlar?Neden geç kaldınız de?
    Birçok ilçede neden şube sayınız yetersiz de?
    Sorsana bunları!
    Elbette açıkladıkları rakamlar sunumlar doğru büyüyorlar.
    Sana tüp arabasında kargo tasıyorlar mı dedik?
    Öyle zannediyor falan diyorsun?
    Neden sendeo şubesini ayrıca görmüyoruz de?
    Sorgula hızlı büyümelerini söyle.
    Burda fikir ifade ediyoruz geliyorsun saldırıyorsun art niyetli vs diyorsun.
    Elindeki üç beş lotu sat da ben alayım mı kafasındayım?Ne art niyetim olcak banane.
    Zamanında almışım satmışım.2010 dan beri tüpraş tasıyorum enerji alanında 2011 de de aygaz almıştım sonra sattım bir daha da almadım.
    Bakıyorum enerji alanına.Farklı iş kollarının olması bu şirkette bence hoş değil.Sence iyidir etvallah şirket de iyi diye düşnüyor demek ki devam ettiriyor.Sarmasaydı entek i o zaman tüpraş a?Neden sattı?Demek ki operasyonel yük oluşturuyor verimlilik artışı yapmaya calışıyorlar yatırımları daha verimli yapcaklar tüpraş çatısındayken…
    Bazı şeyleri düşünürken hiç yoktan millete sallamayın herkes kötü değil bu hayatta.

Kargo işi geçen sene başladı ileride hepsi olacak siz merak etmeyin. Fikir beyan etmek ayrı şey. Gerçeğe aykırı beyanda bulunmak ayrı şey. Faaliyetleri beğenmiyorsanız satar gidersiniz bu kadar basit.

7.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Kargo işi geçen sene başladı ileride hepsi olacak siz merak etmeyin. Fikir beyan etmek ayrı şey. Gerçeğe aykırı beyanda bulunmak ayrı şey. Faaliyetleri beğenmiyorsanız satar gidersiniz bu kadar basit.
    Ne dedim yanlış olarak kargo için?
    Sıkıntılı mısın sen?

8.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Ne dedim yanlış olarak kargo için?
    Sıkıntılı mısın sen?

Paylaştığım sunuma bakıp sonra kendi yazdıklarını okursan anlarsın diye tahmin ediyorum.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •