-
Piyasa değerimiz 10 milyarı buldu tabii dikkatli olmak lazım fiyat şişmiş olabilir bu sene gelen 18 gartner yorumu ve henüz yoruma düşmemiş iş anlaşmaları efes ve işbank minimum 25 diye düşünüyorum ben, en az 20 si son çeyrekte yapıldı ve hepsi fiyatladı dikkat edin balon patlamasın.
Ben burda ne yazıyorsam iyi niyetimle yazıyorum şüphelenmek isteyen buyursun asla gocunmam ederinden şüphe duyuyorsanız hissenin 1000 lira gibi bir rakamı siz niye telaffuz ediyorsunuz duymuyorsanız zaten dediklerimin mantığığıza yatıyor olması lazım.
Şurda spek ile eğlenmek istiyorum bana cevap yazıyorsunuz ben hiçbir mesajımı silmiyorum sayfalar şahit fiyat fiyat yazdıklarımla bakınca 40 liradan beri hisse pazarlamam mümkün mü buyursun mantık bana anlamsız desin ama speğe laf atarken lütfen hisse düştü diye sinirlenip siz kuşkulanmayın speğin ekmeğine yağ sürmeyiniz rica ediyorum şu hisse enerji hisselerinden çok iş anlaşması yaptı onların 10 da 1 i kadar gitmedi mal pazarlayacak olsam burdan pazarlıyorsam ben beceriksizim demektir daha da ne diyim ama şunu isterim böyle fiyatlardan trade edecek acaba çok mu çıktı diyecek varsan lütfen speğe kaptırsın malını spek alsın şirketin ederini fiyatlamaya başladığında şurdan sattıydım desin bizde hedefe hızlı gidelim bu mesajım da burda şahit kalsın olan bitene.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri