18,59-18,62 civarında baygın yatıyor. Dehşet yükseliş 18,65 olabilir anca. Her şey kontrol altında tamam.
Originally Posted by EGEDUK 18,59-18,62 civarında baygın yatıyor. Dehşet yükseliş 18,65 olabilir anca. Her şey kontrol altında tamam. dehşet yükseliş 18.69dur dehşetli yükseliş 31,31 arasına ne dedir bilemem
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 dehşet yükseliş 18.69dur dehşetli yükseliş 31,31 arasına ne dedir bilemem dehşetli ve şehvetli diyecektin sanırım...
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
Originally Posted by EGEDUK 18,59-18,62 civarında baygın yatıyor. Dehşet yükseliş 18,65 olabilir anca. Her şey kontrol altında tamam. haydari geceler başlar üstadım o zaman özelden msj atmıştım size görmediniz sanırım bilginiz olsun DM den yürüdüm
Originally Posted by Batman haydari geceler başlar üstadım o zaman özelden msj atmıştım size görmediniz sanırım bilginiz olsun DM den yürüdüm [emoji23] Tamam bakayım.
Originally Posted by Batman haydari geceler başlar üstadım o zaman özelden msj atmıştım size görmediniz sanırım bilginiz olsun DM den yürüdüm Sayfayı açmıyor. Geyik iptal. Tamam [emoji23]
Forum Rules
Yer İmleri