Sayfa 578/914 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 7310 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

  1. Kendi kendine oynar durursun spek aşağı basarsan mal kaptıracak yukarı sürersen mal alacaksın ama öyle azcık sürmeyle bekleme malı az yatmadın el yükseltmen gerek ne kadar geç o kadar yukarı…

  2. İşlem hacmi düştü epeyce. Hızla yukarı giderken takoz gibi oldu bu kredili işlem yasağı. Gerçi o yükselişte de neredeyse tüm hacmi Bofa ve kankaları yapıyordu.(Ak, Halk vs.)

    Hatırlayan arkadaşlar vardır. Yıllar önce brüt takasta 8 küsür-12 küsür yapmıştı. Hisseyle ilgili son dönemki (Belki de 2-3 yıllık) fiyat hareketleriyle şirkete yönelik haberler tesadüf gibi görünmüyor. Spek midir nedir, her kimse, hisseyle ilgili bir planı olduğunu düşünüyorum. Umarım bu plan kaldırıp tekrar vurmak değildir. Ama niyeti bu olsa, kredili işlem yasağını tercih etmezdi diye düşünüyorum. Düşük işlem hacminde mal boşaltmak daha zor olsa gerek. Belki de günlükçü-haftalıkçı tipleri uzak tutmak için (bu tipler kredili işlem yapmasa da kredili işlem yasaklı bir hisseye bulaşmazlar diye tahmin ediyorum.) psikolojik olarak bu yol tercih edilmiş olabilir.

  3. Hissede sadece olumlu görüşlere değil olumsuz görüşlere de açığız. Çünkü çoğu zaman hisseye aşık olup sürekli beklentilerimizi yükseltip doğru yerden satamıyoruz. Olumsuz görüşler de bize yeni ufuklar açabilir, yalnız olumlu ya da olumsuz görüşlerin temel ya da teknik olarak içinin doldurulması lazım. Şahsen ne usta ya da forza körfez kadar hisse hakkındaki gelişmeleri takip edebiliyor ne umut109 kadar grafikten anlıyorum. rain gibi derinlik programım da olmadığından pek bir şey paylaşmıyorum. Sıradan bir kront yatırımcısıyım. Bu hissede yıllardır umutla bekliyorum. İyi ki profil fotoğrafımı koymamışım yoksa sakallı , kel gibi sıfatlarla tanımlanmak hoşuma gitmezdi )

  4. Yalnız mahşerin 3 atlısını yaza yaza nazar değdirdik.😂 Gerçi 1.000 liradan alan KY var mıdır bilmem. 700-800'e düşürürler. Millet üşüşür sinek gibi. 1.100 görmüş, % 40 iskontolu diye atlarlar.

  5. yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..

  6.  Alıntı Originally Posted by cmurat Yazıyı Oku
    Hissede sadece olumlu görüşlere değil olumsuz görüşlere de açığız. Çünkü çoğu zaman hisseye aşık olup sürekli beklentilerimizi yükseltip doğru yerden satamıyoruz. Olumsuz görüşler de bize yeni ufuklar açabilir, yalnız olumlu ya da olumsuz görüşlerin temel ya da teknik olarak içinin doldurulması lazım. Şahsen ne usta ya da forza körfez kadar hisse hakkındaki gelişmeleri takip edebiliyor ne umut109 kadar grafikten anlıyorum. rain gibi derinlik programım da olmadığından pek bir şey paylaşmıyorum. Sıradan bir kront yatırımcısıyım. Bu hissede yıllardır umutla bekliyorum. İyi ki profil fotoğrafımı koymamışım yoksa sakallı , kel gibi sıfatlarla tanımlanmak hoşuma gitmezdi )
    Hisse çok enteresan Sn.cmurat. Yıllardır da buna kızıyoruz. Bir şirketin planı-öngörüsü bu kadar mı tutmaz diye kendi aramızda tartışıp duruyoruz. Önceleri ne araştırmalar yapıyorduk. Cyberark'ın muhasebecisi bile bilançosuna bizim kadar hakim değildir o dönem.😂 Sahibindende bir ilanda Krontech marka bir ürün görüp modem/hab sattığını tespit etmiştim bir ilanda. Şehir hastaneleri, akıllı stadyumlar, İstanbul havaalanı, GTT satışı hikayeleri vardı. Katar statları işi için öyle araştırma yapmıştım ki, stat yap desen yapacak düzeye gelmiştim. Yapılan her satıştan sonra, satış yapılan şirket üründen memnun kalırsa şirketin bağlı olduğu şirketlere de satış yapılabilir ümidiyle tüm holding yapısını inceliyorduk. Sürekli şirketi arıyor, mail atıyordum. İsmimle hitap ederek açtıkları bile olmuştu telefonu.😂 Birçok tavsiye de veriyordum şirkete. Bir kısmını da hayata geçirdiler. Sonra onlar da bıktı. Yanıt vermemeye, üç beş mailden sonra zoraki dönüş yapmaya, verdikleri yanıtları da geçiştirircesine vermeye başladılar.

    Başlarda, borsadan-piyasadan anlamayan ve ilgilenmeyen, yaptığı işe konsantre, amatör bir ruhla şirketi büyütmeye çalışan mühendis tayfası diye düşünüyordum. Bu yaklaşımla şirket hızla büyür, borsa da er-geç fiyatlar diye yatırım yaptım. Ama artık öyle düşünmüyorum. Herşey planlı bence. Şirketi büyütmek için Netaş'a hisse satmaktan, sonrasında bezdirip geri almaya kadar. Bence patron ya da şirket yönetimi de borsayla ve fiyat hareketleriyle ilgileniyor, hatta yön veriyor. O yüzden, bu yılın yılsonu senaryosunda geçen yıl olduğu gibi kaldırıp düşürmek varsa düşer. "ZTE'den hisseleri geri aldık, artık uçabiliriz" varsa da uçar. İkinci senaryo gerçekleşirse ucundan köşesinden biz de kazanırız. Ama "ZTE'dekiler yetmez, vatandaştan da toplayalım" derlerse de daha çok bekleyebiliriz. Maksat dökmekse aslında çok kolay. Çeksinler 4 haneye, 1 lot bile bırakmam. Bir kısmı için daha azına da razı olabilirim. Ama geciktirirlerse benim de hedef artacaktır. Yüksek enflasyon var sonuçta.😂

  7.  Alıntı Originally Posted by rain Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler Sn.rain.

  8. Haftalık ve aylık varsa onu alsak biraz daha anlaşılabilir AKD.

    Bofa satış tarafını zorluyor. Bu seviyelerde satış yapmalarını normal karşılabiliriz. Alım noktasına gectiklerinde daha yukarı seviyelere cekerler fiyatı.

    Bist özelinde yatay seyirde bir düzeltme olabilir bundan sonra bence. Yılsonu bilançoları çok iyi gelecek bist100 firmaları var. Endeksi kaldırıp götürürler .

    YTD.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

Sayfa 578/914 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •