Sayfa 77/359 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 2872 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

1. 'SASA'sı olanın tasası olmaz.' sözü kadar iddialı değil belki ama 'YUNSA'sı olan kışın rahat uyur.' diye düşünüyorum.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

2. Sayin deva-i dert oncelikle tesekkur etmesi. gereken degil tesekkur edilmesi gereken sizsiniz...genelde topic inize baktigimda herkezin sorularini cevapliyor..detayli ve grafiklerle aciklayarak zaman ve emek veriyorsunuz..bilgilendirmeler icin tesekkur.ediyorum.. Bossa yatirimlarini tamamladi..cok kisa sure once kapasite artirim icin yatirimlarini bitirdi. Bu yatirimlar bilancoyu negatif etkilemekle.onumuzdeki donemlerde guzel bilancolarla karsilasacagimizi umuyorum. Sasa bossa yunsa hepside ayni grubundu..sasa ve bossayi devretriler..bu yuzden bu uclu dikkatimi cekiyor
    .ancak sasa yi almak hic kismet olmadi...bossa ve yunsa karsilastirmali analiziniz icin tesekkur ederim
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

3. Trabzonspor soyunma odasında:

Özkan Sümer : -'Lemi, ısın, 2. yarıda oyuna giriyorsun.'

Lemi : -'Ama Hocam, ben zaten oynuyordum.'

Özkan Sümer: -'O zaman göster oynadığını...'
    Clausewitz

4.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    Sayin deva-i dert oncelikle tesekkur etmesi. gereken degil tesekkur edilmesi gereken sizsiniz...genelde topic inize baktigimda herkezin sorularini cevapliyor..detayli ve grafiklerle aciklayarak zaman ve emek veriyorsunuz..bilgilendirmeler icin tesekkur.ediyorum.. Bossa yatirimlarini tamamladi..cok kisa sure once kapasite artirim icin yatirimlarini bitirdi. Bu yatirimlar bilancoyu negatif etkilemekle.onumuzdeki donemlerde guzel bilancolarla karsilasacagimizi umuyorum. Sasa bossa yunsa hepside ayni grubundu..sasa ve bossayi devretriler..bu yuzden bu uclu dikkatimi cekiyor
    .ancak sasa yi almak hic kismet olmadi...bossa ve yunsa karsilastirmali analiziniz icin tesekkur ederim
    Hocam, vaktim olduğunda incelemenin hem kendime hem de başkalarına faydası olabileceğini düşündüklerimi inceleyip burada paylaşıyorum. Yazdıklarım kendi kendime konuşmalarım gibi.. Sadece sesli düşünüyorum.. Üç beş kişiye bile faydası olması benim için kafidir.
    Clausewitz

Sn deva-i dert, hayırlı olsun..
    başlığı biraz geç farkettim.. temel konusunda hiç iyi değilim.. bu yüzden sanırım burasını sık takıp etmem gerekecek..
    iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    başlığı biraz geç farkettim.. temel konusunda hiç iyi değilim.. bu yüzden sanırım burasını sık takıp etmem gerekecek..
    iyi çalışmalar..
    Teşekkürler, sayın esozcan.
    Clausewitz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,824
    Sn. deva- i dert, menderes tekstil şirketinin 9 aylık bilançosunu yakın zamanda inceleme fırsatınız oldu mu acaba?

müsait olunca siz de bakabilir misiniz? 2022/9 aylıkta hisse başına kazanç 2,33 TL ve dönemlik karlar iyi gibi geldi bana.
    tek kötü taraf finansman giderlerinde yer alan 589 milyon TL lık banka kredisi ve faizleri olabilir.
    Sizce muadillerine göre yatırıma değer mi? hazır fiyatta zirveden düşmüşken..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    iyi çalışmalar..
    Sn.deva-i dert'in temel analiz bakış açısı oldukça anlaşılır ve faydalı. Bu başlığa artık her gün bir iki defa göz atıyorum.
    Son düzenleme : human01; 19-11-2022 saat: 17:46.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 77/359 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •