Sayfa 93/250 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon
Arama sonucu : 1995 madde; 737 - 744 arası.

Konu: ODAS - Odaş Elektrik

1. ODAS ‘ın derdi ne diye soran arkadaşlar için cevap VBTS kapsamında olması.. 16 Aralık’ta bitiyor. Bir hafta öncedinden çıkış hareketleri başlayabilir. O zamana kadar sıkıcı bir süreç devam edebilir diye düşünüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Twitter fenomenlerinin de katkısıyla hisseye aşırı bir katılım oldu,Spekülatör, o katılımları hafifletmeden yeni bir formasyonu öteleyebildiği kadar öteler..Şu an öyle bir süreç yaşanıyor...Hissenin iç istatistiklerini biz bilemeyiz, spekülatör ise robotik platformundan tüm gerçekleri en ince detayına kadar görebiliyor, harici katılımcıların ortalama maliyetlerine kadar, özel yatırım hesaplarımızın tüm detaylarına kadar..(Maalesef !!)..
    Hiç bir spekülatör sizin yatırım hesaplarınızın detaylarını bilemez, aracı kurumunuz bilgilerinizi ifşa etmiyorsa. Hangi kurumda ne kadar malın ne ortalama ile alındığını bilebilir en fazla. Çok fazla paranoyak olmamalı. Bu şekilde kimse para kazanamaz.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

3.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    ODAS ‘ın derdi ne diye soran arkadaşlar için cevap VBTS kapsamında olması.. 16 Aralık’ta bitiyor. Bir hafta öncedinden çıkış hareketleri başlayabilir. O zamana kadar sıkıcı bir süreç devam edebilir diye düşünüyorum.
    Odaş mevcut bilançoyu fiytlıyor farkındaysanız bu yuzden dd si 3 ü geçemiyor bi aksen Galata wind olması için gelecekle ilgili vizyon ortaya koyması lazım ettiği kar kadar çıkar ytd

4. 16 Aralık 2022 Cuma---------------------- 1000- Odaş Elektrik'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek. 1400- Çan2 Termik'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek. Bakalım Genel Kuruldan belki güzel haberler gelir.

Şu anda odas'ın verebileceği en güze haber, 150-200 mw'lık elektrik santralleri kurmak olur. Hele Avrupa'nın herhangi bir yerinde olursa...
    İnşallah olur.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

6.  Alıntı Originally Posted by mstfbztk80 Yazıyı Oku
    Odaş mevcut bilançoyu fiytlıyor farkındaysanız bu yuzden dd si 3 ü geçemiyor bi aksen Galata wind olması için gelecekle ilgili vizyon ortaya koyması lazım ettiği kar kadar çıkar ytd
    Uzak geleceği fiyatlama geneldr aşırı fiyatlamanın ve muhtemel manipülasyonun işaretleri, bizden uzak olsun. (Bir şirket 2023’te cirosunu, favökünü ve karını katlayacaksa o başım üstünde.) Olaya bilanço açısından bakınca da enflasyonist ortamda anlamı kalmayan DD’yi değil de FD/Favök’ü referans almak lazım. Onda da Odas’ın Ayen hariç rakibi yok. Seneyi 4 milyar Favök ve 0 net borçla kapasak mevcut fiyatla FD/Favök yaklaşık 4 olur. Sektörde ortalama 13 falan ama bana 6-7 FD/Favök yeter.

7. Dediğiz şekil 20 TL fiyat çıkar sektör gibi abartsa 30 TL yapar sene sonu ne olacak çok merak ediyorum elektrik fiyatları düşmezse altın trafı faaliyete geçse belki sektör ortalamasında degerleme görür yönetim ne vaadedecek bakıp görelim

Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    25 Ağustos>>>4,80.-TL.
    30 Eylül >>>>6,36.-TL.
    18 Ekim>>>>9,65.-TL.

15 Kasım>>>12,51.-TL.Flama direği oluşumu sonrası dalgalı bayrak oluşum formasyonu tamamlanmak üzere, bayrak dibi olarak 10,01.-TL yi gördü....Anlık fiyat ise şu an 11,45.-TL.

Tahmini yeni flama direği oluşum aralığı >>>12 Aralık // 16 Aralık 2022.
    ...

Sayfa 93/250 İlkİlk ... 43839192939495103143193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •