ODAS ‘ın derdi ne diye soran arkadaşlar için cevap VBTS kapsamında olması.. 16 Aralık’ta bitiyor. Bir hafta öncedinden çıkış hareketleri başlayabilir. O zamana kadar sıkıcı bir süreç devam edebilir diye düşünüyorum.
ODAS ‘ın derdi ne diye soran arkadaşlar için cevap VBTS kapsamında olması.. 16 Aralık’ta bitiyor. Bir hafta öncedinden çıkış hareketleri başlayabilir. O zamana kadar sıkıcı bir süreç devam edebilir diye düşünüyorum.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
16 Aralık 2022 Cuma---------------------- 1000- Odaş Elektrik'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek. 1400- Çan2 Termik'in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilecek. Bakalım Genel Kuruldan belki güzel haberler gelir.
Şu anda odas'ın verebileceği en güze haber, 150-200 mw'lık elektrik santralleri kurmak olur. Hele Avrupa'nın herhangi bir yerinde olursa...
İnşallah olur.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
Uzak geleceği fiyatlama geneldr aşırı fiyatlamanın ve muhtemel manipülasyonun işaretleri, bizden uzak olsun. (Bir şirket 2023’te cirosunu, favökünü ve karını katlayacaksa o başım üstünde.) Olaya bilanço açısından bakınca da enflasyonist ortamda anlamı kalmayan DD’yi değil de FD/Favök’ü referans almak lazım. Onda da Odas’ın Ayen hariç rakibi yok. Seneyi 4 milyar Favök ve 0 net borçla kapasak mevcut fiyatla FD/Favök yaklaşık 4 olur. Sektörde ortalama 13 falan ama bana 6-7 FD/Favök yeter.
Dediğiz şekil 20 TL fiyat çıkar sektör gibi abartsa 30 TL yapar sene sonu ne olacak çok merak ediyorum elektrik fiyatları düşmezse altın trafı faaliyete geçse belki sektör ortalamasında degerleme görür yönetim ne vaadedecek bakıp görelim
Yer İmleri