Sayfa 255/896 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 7167 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Buradaki kardeşlerimizin bir günahı yok. Olay organize yapıldı. Hektaş da kontrol de gesan da smart da benzer durumlar var. Size daha acı bir şey söyleyeyim. Bunu hektaş sayfasında yazmak istemedim.

Vatandaş hektaş da çalışıyor, yakın arkadaşı 48 liradan 100 bin lira aldı satamıyor, bırak yakın arkadaşını öz kardeşi 20 bin liralık hektaşı satamıyor. İkisi de zarar da.

Şuan yaşanan sahipleri tarafından yapılan bir organizasyon.

Sasa bugün veya yarın 123 üstü kapanış lazım. Olmazsa durum daha kötüleşir.
    İnşallah yükselir, ben sasa almadım ama düşmesinden kazanacağım bir şey yok, uzun vadeli 20-30 yıl biriktireceğim hisse sepeti yapıyorum kendime. Hektaşı da inceliyorum. Haftaya sınavlarım bitince detaylı araştıracağım. Konuya yazmanızı isteyemem çünkü dediğiniz gibi bazı insanlar bunu kötü niyet olarak algılayabilir. Lakin özelden yazarsanız bunun hakkındaki görüşlerinizi de okumak isterim. Benim öyle çok bir bilgim yok. Sasa ile dediğiniz şirketler benzer hareketler yapıyor. Lakin dışarıya hisse karşılığı tahvil veren bu gruptan sadece sasa diye biliyorum.
    Sasa konusunda tereddütte kaldığım konular şunlar oldu; 1) Hisse karşılığı tahvil yapsa da yıllar içinde patronun şirketteki hisse oranı değişmemiş. Yüzde 84'ten 79 a düşmüş 7 yıllık sürede ki bu kabul edilebilir benim için. Örneğin Kontrolmatikte ortaklar hisseleri hemen sattılar. Buna karşılık bu hisse karşılığı tahvil olayını kendi yapsa bile sonuçta şirketteki ortaklık oranı öyle çok değişmediği için kabul edilebilir mi diye düşünüyorum? Güven güvensizlik konusunda kararsızım. 20 yıl boyunca al unut hissesi olur mu diye düşünüyorum. 2)FK durumunu önemsemesek bile ki acemi biri olarak önemsememiz gerektiğini düşünüyorum şirket gerçekten de piyasadaki değeri sadece Türkiye'de değil dünyadaki diğer önemli şirketlerden bile çok daha fazla değer kazandı. Bu açıdan bakınca da bir oyun mu var acaba diye düşünüyorum. Sonuçta borsadan pek anlamam ama futboldan örnek vereyim. Chelsea futbol takımı yakın zamanda 3 milyar euroya satıldı. Takım yılda 300 milyon euroya kadar net kar sağlayabiliyor. Ki artan para ödülleri ile bu da artmıştır. Elma ile armut olacak ama mantık çerçevesinde bir değer belirlemeye çalışıyorum. Neyse dediğim gibi inşallah yükselir de herkes kazanır benim çıkarma sebebim güvensizliğim.

al 100 bın lot at kenara
    Tatıle gıt
    yatırım tavsıyesı degıldır

3. su an tüm birikimimle almaya kalksam 100 lot ancak alabilirim küçük yatırımcıyım ben baya küçük

o zaman hos geldın al kafanı yorma ne guzel uce bese bakma
    sasa hastalıktır

Bak nıkopoll babasının evını sattı sasa aldı
    sımdı babasına koy aldı
    allah daha cok versın

6. hissenin her tarafı oynuyo... dansöz oldu meret...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

Hadı bı sınerjı enejı yapalım

BOFA Aldıgını satmazzssa artı kapatırız
    bende taktım bofa ya

Sayfa 255/896 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız