Sayfa 934/1019 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,465 - 7,472 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    16 milyon lot alım yapmış birileri sasa,..
    Kapanışta..
    Çok acayip şeyler

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam neden acayip? MSCI'a giren bir çok hissede benzer şeyler oldu dün. Geçmişte de çok gördük.

Mesela ODAS'ta en az 35 kuruş alır dedim arkadaşa, 32 kuruş kaldırdı.

MSCI takip eden fonlar zorunlu alıyor, biliyorsunuz zaten. Bazı fonlar önceden topluyor, bazıları son ana bırakıyor. Ama karanlık odada mutlaka alım oluyor.

Bence fazla önem atfetmemek lazım bu alımlara.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    çimento-gyo. bunlar da gitti zaten hatta bazıları düzeltmeye bile girdi :D eski tecrübeler de işlemiyor artık.
    çok kişi malsız kaldı bu rallide. şimdi eller de gitmiyor almaya.. mecbur o kaçınılmaz düzeltme bekleniyor.
    Dün İş Yatırımın day-trader'ı Orhan Veli Canlı vardı Bloomberg'te. Süper adam bence. Trader oldum diyen acemilerin mutlaka izlemesi gereken bir insan.

Neyse.. Söyledikleri içinde iki şey önemliydi bence.

Birincisi, bu ralli boyunca buradan düzeltme gelir deyip %2-3 yukarıdan almak zorunda kaldığım çok oldu dedi. (Bunu diyen adam piyasadaki en profesyonel ve eski traderlardan biri).

İkincisi, endeksin gücünü gösteren en önemli şeylerden biri düzeltmelerin gün içinde olmasıdır. Biz uzun süredir hep gün içinde düzeltme görüyoruz, o yüzden kalıcı ve büyük bir düzeltme gelmeyebilir dedi.

3. Herhalde bugün ya da yarın 5000 üzeri kapatacağız. Göreceğiz demiyorum

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. "Şort yapmayın demedim mi size" der gibi açtı..

5.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Dün İş Yatırımın day-trader'ı Orhan Veli Canlı vardı Bloomberg'te. Süper adam bence. Trader oldum diyen acemilerin mutlaka izlemesi gereken bir insan.

Neyse.. Söyledikleri içinde iki şey önemliydi bence.

Birincisi, bu ralli boyunca buradan düzeltme gelir deyip %2-3 yukarıdan almak zorunda kaldığım çok oldu dedi. (Bunu diyen adam piyasadaki en profesyonel ve eski traderlardan biri).

İkincisi, endeksin gücünü gösteren en önemli şeylerden biri düzeltmelerin gün içinde olmasıdır. Biz uzun süredir hep gün içinde düzeltme görüyoruz, o yüzden kalıcı ve büyük bir düzeltme gelmeyebilir dedi.
    3.kere aynı durumu bende yaptım sattığım üstünde fiyatla geri aldım.hatta 1bin lot gibide kaybım var ego hırsı demiştim ama demekki profesyonel yada çok uzun ca süre bu işi yapmasamda piyasayı iyi okumuşum.eferin bana
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. vay vay vay bim ceosu neler demiş...

BİM CEO'su Galip Aykaç:
    Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler. Üç harfliler diye bizleri farklı yere koymaya çalışan ve Müslüman olduğunu iddia eden bu insanlara söyleyeceklerimiz var. Lütfen aynaya baksınlar, kendilerini göreceklerdir.
    Bunların hepsinde art niyet ve algı yönetimi vardır. Tüketicilerimiz bunlara hiçbir zaman karşılık vermemiştir."

7.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    vay vay vay bim ceosu neler demiş...

Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler. Üç harfliler diye bizleri farklı yere koymaya çalışan ve Müslüman olduğunu iddia eden bu insanlara söyleyeceklerimiz var. Lütfen aynaya baksınlar, kendilerini göreceklerdir.
    Bunların hepsinde art niyet ve algı yönetimi vardır. Tüketicilerimiz bunlara hiçbir zaman karşılık vermemiştir."
    Aslında konuşmanın tamamını izlediğinizde sözleri medyaya söylüyor ama kızım sana söylüyorum gelinim sen anla durumu da var tabi.

8. Reis etiketi asacağız bugün yarın

XU100_2022-12-01_09-42-32.jpg

Sayfa 934/1019 İlkİlk ... 434834884924932933934935936944984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •