Oturup birini dinleyerek zengin olunsaydı koç un şöfürü danışmanı milyarder olurdu ama olamadı. Çünki defolarını kimseye söylemezler ve o defolardan hep bir sonuç alırlar.
Oturup birini dinleyerek zengin olunsaydı koç un şöfürü danışmanı milyarder olurdu ama olamadı. Çünki defolarını kimseye söylemezler ve o defolardan hep bir sonuç alırlar.
Diyelim bir hissede defo gören patron konuştu ve biz bunu lütuf aldık.
Ama defolar sistematikse ki görülen hareket sistematik oyunun altına el koyanların defosu ne onlar nasıl açıklayacak kendileri buhar olurken.
Bir şey bir yöne sistematik gidiyorsa birşey çıkacaktır çünki o defo henüz net değil demektir.
Sanırım herkes satana kadar yapılmayan hamle kalmayacak. Bu dönemde ilk defa hisse alıp Sasa'ya denk gelenlerin yardımcısı olsun Toprak Annemiz.
Yapacak bişey yok. Patron şirketinin değerini beyan etti. İnşallah bu açıklamasının zararını kat ve kat fazlasıyla kendisi de yaşar.
Yatırım tavsiyesi değidlir.
HEKTAŞ , sasayı sattı , yolumu ayırıyorum , başının çaresine bak der gibi hareket etmeye başladı
SASA sağ kulvardan atağa kalktı hektaşa dur bensiz bir yere gidemezsin der gibi çılgınca koşuyor
koç holding ile aynı değeri biçmiş. siz koç holding i mi verseler alırsınız 1.5 misli olan sasa yı mı. böyle yatırım tavsiyesi değildir diyerek nereye varmak istemektesiniz?
şuan 1.5 katında koç holding in hodri meydan. parmak şıklatacak bir cin ve sana ya sasa yı verecek komple ya koç holding i hangisini alırsın ? sasa 1.5 misli daha pahalı.
seç birini senin cin bekliyor.
buyur.
Yer İmleri