Sayfa 84/181 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon
Arama sonucu : 1447 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Fotojenik Hisseler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    2017'de En Çok Kazandıran/Kaybettiren Hisseler

https://twitter.com/DonKisot_BIST1
    Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    Aracı Kurumların Haftalık Önerileri

ZİRAAT
    AKSEN/OTKAR/SODA

YATIRIM FİNANSMAN
    HALKB/GLYHO/NETAS

GEDİK
    AKSEN/DEVA/ENKAI/PETKM/SODA

MEKSA
    ISCTR/PGSUS/TKFEN/KRDMA/ALGYO

İNTEGRAL
    TOASO/PETKM/SISE/MRDIN/LKMNH/AKSA/DEVA

3.  Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Borsada Para Kaybetmemek İçin ...

1- Gözaltı Pazarı ndan kesinlikle hisse almayın. Bu piyasada işlem gören hisseler yüksek risk taşıdığı için küçük yatırımcılar için riskli. Likiditesi yüksek hisseler önceliğiniz olsun.
    2- Yatırım yaptığınız hissenin yöneticilerinin kim olduğuna bakın. Manipülatörlerle ilişkisi olan hatta patronu olduğu hisselerden uzak durun.
    3- Birleşme, satın alma, tahsisli sermaye artırımı kararı alan şirketlere mesafeli olun.
    4- Danışmanlık hizmeti almadan kulaktan dolma bilgilerle hisse seçimi yapmayın. Aldığınız hissenin mali yapısını inceleyin. Sürekli zarar açıklayan hisselere kesinlikle yatırım yapmayın. Özkaynağı ödenmiş sermayesinden yüksek olan şirketleri tercih edin.
    5- Fiyatı 2 liradan 20 liraya yükseldikten sonra 5 liraya düştü diye hisse almayın.
    6- Kendinize bir yatırım vadesi belirleyin. Orta ve uzun vadeli düşünmeyi prensip edinin. Sadece fiyatı çok düşük diye bir hisseye yatırım yapmayın, bulunduğu sektörü ve beklentileri dikkate alın.
    7- Tasarruflarınızın en fazla yüzde 50 siyle yatırım yapın ama bunu da tek bir hisseye bağlamayın. Kesinlikle kredili hisse alımı yapmayın.
    8- Yüksek miktarda ortak satışı yapılan hisselerden uzak durun.
    9- Otomatik seans durdurma kararı ve olağandışı fiyat ve miktar hareketleriyle ilgili açıklama talebini bir uyarı olarak değerlendirin.
    10- Hesap açtığınız aracı kurumu iyi seçin.

http://m.borsagundem.com/yazarlar/bo...-yazisi/252553
    Hocam kredili hisse konusunda biraz daha açıklama yapmanız mümkün mü? İhtiyaç kredisi yerine hisse kredisi daha uygun olur mu? Böylece anlık bunu çıkarma şansı oluyor sanırım. Tabi ihtiyaç kredinisnden biraz daha maliyetli ama ihtiyaç kredisinde dosya masarafı, hayat sigortası gibi ödemeler de oluyor. Yorumunuzu alabilir miyim?

Bir de sadece elimizdeki hisselerden mi alım yapılabiliyor kredili olarak, yoksa başka hisseler de alınabilir mi?

Teşekkürler şimdiden.

4.  Alıntı Originally Posted by gokayadan Yazıyı Oku
    Hocam kredili hisse konusunda biraz daha açıklama yapmanız mümkün mü? İhtiyaç kredisi yerine hisse kredisi daha uygun olur mu? Böylece anlık bunu çıkarma şansı oluyor sanırım. Tabi ihtiyaç kredinisnden biraz daha maliyetli ama ihtiyaç kredisinde dosya masarafı, hayat sigortası gibi ödemeler de oluyor. Yorumunuzu alabilir miyim?

Bir de sadece elimizdeki hisselerden mi alım yapılabiliyor kredili olarak, yoksa başka hisseler de alınabilir mi?

Teşekkürler şimdiden.
    Sn.gokaydan 7 inci madde gayet açık birikimlerinizin bile en fazla %50 sini kullanın diyor, kredi konusunda "Kesinlikle" kredili işlem yapmayın diyor tüketici yada yatırım hesaplarına tanımlanan kredi hariç denmemiş/denemez, borsa risk işidir; risk alırken bile limitli risk alın körü körüne tüm paranızı yatırmayın denmek istenmiş bence.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Olmayan para ile işlem yaypılmamlı.
    Akıl,adama sermayedir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
    Haftalık Çetele ve Günlük Sonuçlar

İlk günü yüz akıyla tamamladık.
    Devamı gelir inşallah.

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Haftalık Çetele ve Günlük Sonuçlar

İlk günü yüz akıyla tamamladık.
    Devamı gelir inşallah.

yarişmada sonuncu olmussunuz)))))
    Akıl,adama sermayedir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku
    yarişmada sonuncu olmussunuz)))))
    Baktım doğruymuş.
    Ben böyle bir sonuç beklemiyordum.
    Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmuşum.
    Fakat her işte bir hayır vardır.
    Bizim millet garibanı sever.
    Daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum;
    sonuncuya birinciden fazla sahip çıkar.
    Bakın itibar basamağı anında 2 den 3 e fırladı.

Sayfa 84/181 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •