Sayın Kahırlı ; ben ne teknik bilirim ne temel...Sizlerin üzüntüsüne candan ortağım..Bak kendi adıma da diyorum ki,3 yıl önce yanlış zamanda yanlış olan Halkb hissesini almışım..Keşke şimdi alsaymışım(temennim bu belki de bugünde yanlış bir zaman bilemiyorum) ..Sizler benden daha önceki zamanda almışsınız ve üzgünüm bu açıdan..
Ama başta Sn.Pozitif e aşırı kırgınım ve hakkım helal olmasın..Ya kardeşim yarın hisse 20 TL veya attım 50 TL oldu bunun vebalini Ahirette verebilir misin?Gerek var mı gereksiz yazışmalara.Hissen yoksa mantığına ve menfaatine yatan hisseye gider kısmetini ararsın...
Bakın 2 kez ben paramı külliyen batırdım yinede bu denli yazışmalar yapmadım.Kimsede zorla o hisseleri bana aldırmadı ve kendi rızamla aldım ve kader dedim sineye çektim..51 yaşındayım ..Sayın Soula,Sayın Melesav'a zaman zaman bakın bi dünya zararda olmasına rağmen Sn.Göçemen'e ne kadar teşekkür etsem azdır...Ama buraya gelip bi o yana bi bu yana yazanlara gereken ne ise defaatle kendi adıma olanları yazdım.Ölümlü dünya değil mi....???? YTD