Sayfa 20/1011 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Kişisel bakışla son yazıyı yazıp kacayım
    Denizin dalgaları gibi
    sert ve yüksek dalgalar olmadan
    Bitmez Bitemez NAYIR

4800 bölgesi altına inerse
    Bende acabalar anca başlar

2. Mesela Tüpraş Ereğli ne kadar USD ye özelleşti. Koç'un aldığı paraya gelmesi için usd bazında tüpün daha %20 si var. Birde bu kadar kar etmiş böyle bakmak lazım

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu Borsada ütüleceksiniz dedi. Şayet seçimden önce olursa böyle bor şey Kılıçdaroğlu haklı olur RTE ve ekibi dünyaları verir böyle bir şeyin olmaması için.
    hımmm güzel mantık ... yıllar önce meydanlarda sen n veriyorsan aynısı vericem sana koz vermicem dediydi sankı .. zaten bir kaç yıldır yapılanlar hep muhalefetin söylemiydi.... kadrolar , ikramiyeler ,eyt , vergi afları vs ..

4.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Kişisel bakışla son yazıyı yazıp kacayım
    Denizin dalgaları gibi
    sert ve yüksek dalgalar olmadan
    Bitmez Bitemez NAYIR

4800 bölgesi altına inerse
    Bende acabalar anca başlar
    Yemekci hocam naçizane gelen satışların Vob yoğunluk mevzusundan dolayı geldiğini ve bu paranın spot kısma geçeceğini ve hafta ortası gibi tekrar yukarı yön oluşabileceğini düşünüyorum.
    Sevgiler.

5.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Hükümet değişirse baskılanan $ gerçek değerini görmezmi, bu da daha yüksek enflasyon demek değil mi?
    Yani hükümet ne olursa olsun, seçim sonrası en az %200 fakirleşeceğiz
    İktidar değişince USD serbest kalacak olması gereken ithal mallar pahalı olmalı erişilmesi güç olmalı. Daha önce ki dönemlerde Tansu Çiller döneminde %200 den fazla olmuş. Enag enflasyonuna göre bizim ki de buna yakın yada üstü olur. Ama şöyle bir durum da var. Daha önce bugünkü duruma göre devletin borcuda yoktu malı mülkü de bugüne göre doluydu. Bugün hem borç çok hem içi boş %200 kesmez.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu Borsada ütüleceksiniz dedi. Şayet seçimden önce olursa böyle bor şey Kılıçdaroğlu haklı olur RTE ve ekibi dünyaları verir böyle bir şeyin olmaması için.
    Belki de satip da vatandaşı ütmesinler diye öyle demiştir.
    Bkz. Polyannanin gündüz düşleri.

7. Bakın suni kesin olarak söylüyorum bende Viob yok hiç bilmiyorum. Ben sadece hisseciyim hatta hisse de taşımıyorum. Şahna ve Pisyedili ye günlük işlem ve kâr attım daha önce. Son bir hafta hariç 20 bin TL ile 1 milyon hacim %2-5 arası günlük kâr aldım. Niye günlük derseniz para benim değil bankanın kredisi. Onun için her daim nakit olmak zorundayım. Kredi çektiğimden beri arabanın masrafları kredi kartı ödemeleri krediler vs. Her ay 8-10 bin açık buradan finanse ediliyor. Açık vermemin sebebi beyaz eşya çeyiz altın alıyorum o sebeple.

8. Bankaya gittim borsadan hiç anlamayan kız kontrolmatik almış ona hisse alırken neye dikkat etmeli anlatırken para çeken biri borada süper kar var dedi. Eyt liler de koşup buraya gelir mi belki gelir. Bir dalga var bir süre kimse önünde duramaz ay başlarında işsizlik emeklilik fonu var alımda bunu da unutmayın.

Sayfa 20/1011 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •