Sayfa 25/1011 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Chp iktidara gelince ha ülkemizi eşitlikçi modern ileri teknoloji üretimle tanıştıeıp enerjiyi yenilenebilirden elde edicez. Verimliliğe odaklanıcaz deyip tüm malı mğlkü banka naktini çöpe çevirmek amacıyla Reisen %200 devalüasyon kararı mı alacaklar kendi ayaklarına neden kurşun sıksınlar yabancı yatırımcı bu politikalarımızla ülkeye akacak fonlar akacak imf ye ihtiyaç yok enflasyonu 1 senede %10 düşürcez eee dolar da artmasın yabancı fonlar akacak makacak dicekler... dolar ARTIŞ LOBİSİni CHP mi tatmin edecek ...buna çok gülerimm işte.. hahahahaahaaaaaa işte güldüm. Ytd . Dolar 15 tl düşecek demiyor muhalefet biz tonla para getircez verimlilik artacak bedava enerji ile ekonomiyi sübvanse edicez düşük faizli kredi ve düşük enflasyon olacal diye BU 3 ARALIK redmen dünyaya manifesto ilan ettiler. İmf olmadan 100 milyar doları getirecek gücü varsa CHP HEMEN bu işi yapsın da dolar 15 tl olsun dolar lobisi yine pahalı tl diye kendini kandırmaya devam etmesin CHP ONUN TERSİNİ istiyor

2. Aşağıdaki TL enflasyon grafiği 90 lı yıllarda yaşanan bu grafik ortadaki grafiğin kanal katlaması ile devam edecek. Cuma günü biraz kırmızı gören ortadaki gibi kanal hedefine ait grafik çizdi. Ancak bir çok kaliteli hisse orta grafik gibi kanala geldi ve kanal katlamaya başladı bile. Bunlardan en önemlisi tabiki THY ve bu şirkette hala yabancı girişi var. Yabancı bıyıklı yada bıyıksız fark etmez, aselsan da aynı yolda ilerliyor. Kanal katlama endeksi 362 dolar üstüne götürecek, mini düzeltme en alttaki dolar grafiği ile mümkün olabilir.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Enflasyonun tecrübe edildiği yıllar.

301 dolarlık endeks grafiği

3. hangisi asıl hangisi taklıt anlamadım öz,,,- hakiki... gıbı olmus
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

4. 5 milyon tl borsada var ..orta halli esnafız istanbulda yaşıyorsan zaten paranın bir değeri yoktur...çabucak da kazanırsın çok fazla parayı ticaretten... doların artışı , evimi , arabamı tarlamı çöp yapar .. istemem...malı mülkü satıp dolar alan dışında dolar artsın diye kim neden sevinir ki !!! nasıl bir zihniyettir bu... anlamış değilim 86 milyon türk insanı tl varlıklarıyla hayatını sürdürüyor... %100 dolar varlığı plan kaç kişi yaşıyor koca ülkede....Allah aşkına kaç
    Kişi onlar ??

şimdi bir %200 devalüasyon sancısı mı çekelim nasıl bir vatanseverlik bu anlayamıyorum.
    Sözüm meclisten dışarı... herkese saygılar ...herkese sevgiler dilerim.

5. Chp vizyon belgesinde ordan burdan şurdan 75+100+150 milyar dolar Ülkemize yatırım yağacakmış , inanın umut harika bir vasıftır 2023 yaza şemsiyeleri almadan sokağa çıkmayalım , ne olur olmaz , bol dolarlı yükdek basınç sağanak yağışlarına yakalanırsak doları yerden , 8 tl den asfalttan toplarız , kazırız ..
    belli mi olur. Ytd ..
    İşin esprisi herşey vatan için gerisi teferruat kaz***** şimdiden kutlarım.

6. Seni eregli topiginden kovdular mı
    Yoksa orada ciddiye alan kalmadigi için mi burasını trolluyorsun

7. Ben bu artıştan bir nane anlamadım. Dolar bazında artmış olmak ta bir şeye yaramadı. Faiz yüksek olaymış, dolar yüksek olaymış ta enflasyon olmasaymis daha iyimis. Enflasyonun yüzde 10 olduğu zaman tavan veya yüzde 5 gördüğümüzde seviniyorduk. Şimdi hem istim üstündeyiz her an tokmak nereden yiyeceğiz hem de saçma sapan manipulasyonla yürüyen bir borsa. Gerçekten serbest piyasa çok iyi bir sistem. Böyle diktatoryal yaklasimlarla olmuyor zolamamak lazım. Millet ticareti işi gücü bıraktı üç kağıt ekonomisinde..
    Forum ahalisine soruyorum. 3300 de sattınız kağıtları süper kar da var.. Ne yapacaksınız paranızı korumak için?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3 harfliler de harf dökülmesi var..https://www.karar.com/ekonomi-haberl...-kadar-1709919

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 25/1011 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •