Arama sonucu : 2048 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    İyi üflüyorsun be kardeş. Buna ucuz diyeni normal bir dünyada ya mapusa ya bimarhameye atarlardi.
     Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Hiç yanlış olmaz ,, oh mis o satmış bızde almışız ,, gesan da da yok patron 17 TL den Nıye sattı yok defter değerı o bu dedıler hısse 300 TL yi gördü ve daha çok yukarıları görecektir benım tahmınım ,,o satmışsa bızde almasını bılırız

Az bıraz borsa tecrübeniz olsun bıraz pıyasayı okuyun ,, bu işler tecrübeyle olur ,,

Birileri söyledı diye düşmez , bırılerı söyledı diye yükselmez ,, pıyasa bıldığını okur !!
    M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku
    İyi üflüyorsun be kardeş. Buna ucuz diyeni normal bir dünyada ya mapusa ya bimarhameye atarlardi.

selamlar, ucuz dan kastı emsallerine göre fk nın çok düşük ve son dönemlerin trendi yenilenebilir enerji üzerine bir firma olması olabilir mi ?

Kardeş sen boşver ,nasıl olsa sende yok ,, pahalı alınmaz bencede yaklaşma ,, bızıde düşünme olurmu ,, biz bir avuç deliyız !!

Bende satacak mal falan yok , maliyette ıyı , bu fıyattan alan kendısı bılır ,, ben o işe girmem ,, ama borsada herşey göründüğü gibi değildir bunu unutma !!

Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku

Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Alıntı Originally Posted by cafer76 Yazıyı Oku

Yarın tavan olursak bak olursak dıyorum ,, borsada hıcbırşey kesın değildir !!

Bu halaylar sana gelsın

Piyasaların dilini anlamak önemli , hıssetmek ,yaşamak !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •