Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Borsada yeni moda şu birileri bilgisiyle hisse alıp para basarken diğer alamayanlar kıskançlıklarından gelip tavan tavan giden hisselere laf yetiştirmek ile meşgül hiçbir temeli yok fikri yok bir argümanı yok pahalı da pahalı he ağa pahalı sana ne
https://twitter.com/tonyuku16545960/..._CiFfNIKWl0l4Q
Ekım 2022 de kapasıte artışı devreye gırmış , şirket şuan ıki kat kapasıte ile çalışıyor !!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Bi türkü var " anana bak gör halini, diye, bende diyorumki sasaya asuzya bak gör halini. Operasyon yiyen kağıtlarda aç gözlü olmamak lazım. 5 sene sonrasının fiyatını bugün gördüyse söylenecek bişey yok.
Daha Gitmez demiyorum, pentaya bakın. Ama eni sonu patlar. Eşit dağıtılsaydı bukdr yükselirmiydi.
Bende sana pes diyorum ,, sasa dediğin hisse kaç kat gıtmış bak araştır öyle konuş ,sasa ile alfas kıyaslamak penta kıyaslamak ne dıyeyım söylenecek söz bulamıyorum !!, sen gıbılerı gesan da çok gördük ,, hepsı de tasını tarağını topladı bırdaha uğramadı ,, bak ben hıcbır zaman kesın konuşmam ama bir sürü yenı yetme dün borsaya gırdı bugün muallım oldu hepsı ,, size bu malı gelın alın dıyen yok .Bız dıyoruzkı mal pahalı dıkkat edın , tutanı yakabılır ,, biz bır yerinden yakladık olursa ıhya oluruz olmazsa bjrşey kaybetmeyız ,, size yaramaz almazsınız ,,
Zorla brşey yok ,,!! Duyan gelmış yıne !!
Siz gıderken bız dönüyorduk be ,, herkes borsacı olmuş ya ,, gıdin fk 3/5 olan şirketlerı alın yatın üstüne ne işiniz var böyle operasyon hısselerınde !!
Yer İmleri