Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2872 madde; 1 - 8 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Bir donem dogalgaz cevrim santralleri ile ilgili deli gibi onlisanslar alinmisti. Oyle aman aman bir seyde degildi almak. Ver teminat mektubu al lisansi seklindeydi neredeyse. Bu lisanslari alan cantacilar daha sonra bunlari satma pesine kosuyorlardi. Buyuk bir cogunlugu uretime bile donusmemisti.

Sanki bu furyada ona benziyor gibi. Umarim olmaz...

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Bir donem dogalgaz cevrim santralleri ile ilgili deli gibi onlisanslar alinmisti. Oyle aman aman bir seyde degildi almak. Ver teminat mektubu al lisansi seklindeydi neredeyse. Bu lisanslari alan cantacilar daha sonra bunlari satma pesine kosuyorlardi. Buyuk bir cogunlugu uretime bile donusmemisti.

Sizler ne kadar tuhafsanız bende Sasa hissesini beğenmiyorum fakat forumuna gidip olumsuz yazılar yazmıyorum yazdıklarınız insan doğasına aykırı beğenmediğiniz hisseye neden yazı yazarsınız?

Oncelikle nereye ne yazacagima siz karar veremezsiniz ben karar veririm. Bu sizin haddinize degil.

Sonrasinda begenmedigim sonucuna nasil vardiniz? Elimde var ve sektorle alakali bir endisemi paylasiyorum.

Bol kazançlar dilerim.
     Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Sizler ne kadar tuhafsanız bende Sasa hissesini beğenmiyorum fakat forumuna gidip olumsuz yazılar yazmıyorum yazdıklarınız insan doğasına aykırı beğenmediğiniz hisseye neden yazı yazarsınız?

4. [QUOTE=Gg1101;6221546]Bir donem dogalgaz cevrim santralleri ile ilgili deli gibi onlisanslar alinmisti. Oyle aman aman bir seyde degildi almak. Ver teminat mektubu al lisansi seklindeydi neredeyse. Bu lisanslari alan cantacilar daha sonra bunlari satma pesine kosuyorlardi. Buyuk bir cogunlugu uretime bile donusmemisti.

Re
    Ak enerji, zorlu enerji vb o zamanları hatırlıyorum o zamanlar furya idi fakat diyorum ana girdi doğalgaz o zamanlar ucuzdu pek kullanım alanı yoktu , sonra heryere gitti ve talep çoğaldı hammadde girişi arttığı zaman şirketlerin maliyetleri artttı , elektrik üretidimi hemen tüketilmesi gerek depolanma yok öyle bir güç yok o zaman biz neye bakıcaz biz neyden en ucuz elektrik elde ederiz güneş , rüzgar ,jeotermal vb Türkiyede Elektrik tüketimi her yıl % 5 artıyor , enerji yüksek para maliyet isteyen sektörler onun için Devlet bu yenilebilinir enerji çeşitlendirmesi ile Doğalgaz keslirse , Malum Petrol durumları , Elektrik üretimini dengelemeye çalışıyor , tesvik ediyor , bunların avantajı ... işçi çalışmıyor , su , servis , yeme icme , bina yok , sarp arazi,doğal gaz gideri yok , ısınma gideri yok , vb gibi arada bakımları olur mutlaka , zaten bu işi ges işini kim yaparsa yapsın Bankadan kredi çekiyomuş , 5 yıl geliri bankaya odüyomuş , 20 Yılda yatırımcıya kalıyormuş , bir sietede okumuştum doğru yanlış bilemen , yatırım tavsiyesi deildir..
    Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •