Originally Posted by
Rehab
Sevgili alicemal kardeşim, hayatımda edindiğim tecrubeler (kazık) sayısı çok, bu sayıyı çoğaltmamak için merdiven taktiği yapıyorum, nedir bu biriyle tanıstıgımda kazık yemessem ıkıncı basamak duzeyıne cıkıyorum veya stabıl duruyor kısaca bu, bana devamlı badeciler tarikatlar bahsı açıyorsun, aklında bu sekılde izlenim olusturmusum demekkı, benim bakış açım aklımı kiraya vermemek inanan bir insanım evet ama ne yaptıgının farkında olmayan degılım, okumayı seven dusunerek hareket etmeye çalısan biriyim herseyden max verim min zarar ile hareket etmem çok pirpirikli olmama sebep veriyor, inanç ile ilgili, paskal teoremi bilimsel, hissetmeye çalışarak bir ağacı böceği vs düşünerek inanılabilir diye de fikrim var, kabalığı şiddeti sevmeyen, öğrenmeyi sevdiğim için konular hakkında tartışmayı araştırmayı konuşarak fikir edinmeyi benimsemişimdir, siyonistleri de bilmem ama çok eskiden turizmde çalışmamda gördüğüm bir gerçek günümüzdeki hali açıklayabilir belki, bazı ezoterik tüccarlar birbirlerine destek oldukları işleri bozulsa bile yardımlaşmaları sayesinde ayakta dururken, kıskançlık şiddet kabalık kadına eglenceye duskunluk gibi sebeplerle çok kişinin dükkan kapattığını görmüştüm, dürüst sevgi dolu aklını kullanan inançlı toplum üyeleri ile hem bireysel hemde toplumsal refah ileri düzey yakalanabilir düşüncesindeyim, son olarak ne yenilirse o çıkarılır düşüncesiyle üç kuruş fazla için haksız kazanç elde edip kısa vadede halkı enayi yerine koyanlar silinmeye böyle yaşam tarzıyla asıl kaybeden olduklarını anlamaları uzun sürmeyecektir burda hayatımda uyguladıgım merdıven basamak dusuncesı etkılı olmaktadır, bir konu hakkında bilgi edinmek için uzaktan dağa bağırmak eleştirmek olsa olsa eko yapar, dağın yanına gelip sormak lazım, dağ gibi bilgilisini bulmak lazım bence

Yok yaw o yazıyı sana özel yazmadım. Genele yazdım.
Tabi senin yazıyı alıntılayınca sana yazmışım gibi oldu benim düşüncesizliğim. Aslında genele de yazmıyorum ya. Öylesine yazıyorum.
Forumdan kişiyi hedef alarak kesinlikle yazmam. Kişiyle ne işim olur. Ama konuya ilişkin yanıt verince, o konuyu açan kişi doğal olarak üzerine alınıyor. Yazarken dikkatli olmalıyım. Farkında olmuyorum.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri